No 19.decembra pulksten 12.36 līdz 2022.gada 29.janvāra pulksten 10.46 planēta Venēra atradīsies retrogrādā kustībā. Astroloģe Inita Dilāne skaidro, kas šajā laikā mūs sagaida. Astroloģe teic: “Mīlestības pinekļos – tā šo laiku varētu raksturot.”

Planētas atrašanās retrogrādā kustībā nozīmē to, ka attiecīgos laika periodos, raugoties no Zemes, planētas var atrasties šķietamā atpakaļgaitas kustībā. Tas saistās ar planētu kustības ātruma atšķirībām.

Retrogrādos laika periodos tiek apgrūtināta procesu, darbību virzība un sekmīga izdošanās tajās jomās, par kurām atbild konkrētā planēta. Šoreiz stāsts būs par Venēru.

Venēra ir skaistuma un mīlestības dieviete! Simpātiju, skaistuma izpratnes, gaumes un harmonijas planēta. Tā ir vērtību pārvaldniece. Venera atbild par naudu, baudu, skaistumu, apģērbu, rotām, vērtslietām, dārglietām, partnerattiecībām, dāvanām, prieku, komfortu, kultūru, mākslu, svinībām un gaumi.

Kā piedzīvot šo laiku pēc iespējas veiksmīgāku? Kādas darbības atlikt uz vēlāku laiku? Ko darīt un nedarīt šajā laikā?

Astroloģe Inita Dilāne stāsta, ka šajās četrdesmit dienās varam piedzīvot dažādus pārsteigumus, kas būs saitīti ar romantiskajām attiecībām. Pilnīgi negaidot var likt par sevi manīt kāds reiz nozīmīgs cilvēks, ar kuru attiecības ir bijušas pirms kāda laika. Nejauši jūs varat satikties, pēkšņi var ‘uzpeldēt’ Facebook joslā bijušais cilvēks.

Tāpat liela iespējamība saņemt īsziņu vai zvanu svētku vakarā ar tekstu: „Mīļā. Iznāc, lūdzu, ārā. Esmu pie Tavas mājas!”, un tas var radīt patiesu pārsteigumu. Patīkamu vai nepatīkamu, var būt kādam joprojām nedaudz smeldzīgu – kā kuram. Atceries, ka veca mīlestība nerūs!

Šajā laikā var rasties velēšanās atjaunot iepriekš sarautās attiecības, atgriezties pie tā, kas zudis, cenšoties visu vērst par labu, labot pieļautās kļūdas, izdzēst aizvainojuma mezglus, palūgt piedošanu, atvainoties. Gluži kā ‘zudušo laiku meklējot’! Tās attiecības, kas ilgāku laiku ir bijušas, taču beigušās, arī šajā laikā par tām var uzjundīt kādas atmiņu ainiņas, piedzīvojumu stāsti un fotogrāfijas.

Var tik provocētas attiecības ar ievērojami lielāku gadu starpību. Jāņem vērā, ka arī esošajās attiecībās var nākt saskarties ar izaicinājumiem. Vai izdosies salabot to, kas ir saplīsis? Izdosies, ja vien vērtību sistēma un nosacījumi abiem būs saskanīgi. Svarīgi apzināties, ja nav vēlmes pārtraukt attiecības, nevajadzētu iesaistīties strīdos, proti, nodedzināt visus tiltus. Taču šis būs arī īstais laiks saraut attiecības, ja tās savu laiku jau ir izdzīvojušas.

Pašķiršanās un kopā sanākšanas, pārpratumi un ‘vecas mīlestības’, senas, klusībā snaudošās jūtas būs gada nogales tendence. Pieaugs vēlme kontrolēt, pārbaudīt, nerunāt, nepateikt kaut ko līdz galam. Attiecības, kas tika balstītas uz aizraušanos, var tikt pārtrauktas. Svarīgi būs salikt visus punktiņus uz ‘i’. Nu tā – lai beidzot ir skaidrība! Šis būs brīnišķīgs laiks, lai atgūtu to vērtību, to dimantu, kas pirms kāda laika tika zaudēts.

Kāds beidzot atdos arī senu, varbūt pat jau piemirstu parādu! Labs laiks, lai labotu rotas, pāršūtu tērpus, atjaunotu, restaurētu to, kas pašam ir ļoti vērtīgs. Mākslas muzeju apmeklējums būs ļoti iederīgs šajā laikā, īpaši, lai aizpildītu jau esošo zināšanu robu par kāda vecmeistara kolekciju.

Ziemassvētku un Vecgada vakarā ieteicams celt galdā kristāla traukus, uzvilt kādu senāku, reiz nozīmīgu tērpu, mantotu rotu. Piespraust vecmāmiņas brošu vai cēli uzlikt uz rokas vectēva pulksteni, tas piešķirs īpašu grāciju.

Ko nevajadzētu darīt šajā laikā?

Šajā laikā nevajadzētu precēties, bildināt, slēgt vērtīgus līgumus. Nevajadzēt arī ieguldīt naudu projektos, aizdot un aizņemties. Nevajadzētu arī veikt skaistumkopšanas procedūras, taisīt tetovējumus vai veikt plastiskās ķirurģijas. Efekts un izdevumi var nebūt tādi, kā sākotnēji ir iecerēts. Nav ieteicams iegādāties kleitas, rotas, somas, kurpes un kosmētiku (it īpaši, ja ir vēlme izmēģināt kaut ko jaunu).

youtube icon
Abonēt youtube