Skandalozais pāris Andris un Liene Kiviči nosvinējušie Ziemassvētkus svešā zemē – Norvēģijā. Andris sociālajos tīklos dalās priekā ar saviem sekotājiem ar fotogrāfijām un to, kā iepriecinājis sievu svētkos. 

Kā zināms, Kiviču pāris jau vairākus mēnešus dzīvo Norvēģijā. Ne reizi  vien pāris dalījās iespaidos un sajūtās ar saviem sekotājiem, sakot, ka šajā zemē jūtas laimīgi. Turklāt pāris aizvien kritizē Latvijā valdošo atmosfēru, kas bijis pamats šādam dzīves pavērsienam.

Vienlaikus Liene un Andris minējuši, ka uz tēvzemi pārcelties atpakaļ negrasās.

Daloties priekā, Andris pavēsta, ka sievai šajos Ziemassvētkos uzdāvinājis baltu škodu, kanvas un krāsas.

Vienlaikus Andris Kivičs atsauc atmiņā šī gada sāpīgo momentu – nošķiršanu no meitām. Par esošo situāciju vairākkārt izteikusies gan bērna māte Madara Kiviča (Rābe), gan pats Kivičs.

Viņš raksta: “Decembra beigās būs pagājis pusgads, kopš Madara Rābe Kiviča, izmantojot dažādus viltīgus un rafinētus veidus, tai skaitā apmānot un apmuļķojot pati savus bērnus, ir pilnībā izolējusi manas meitas Keitiju un Kimu no manis. Pirms tam bloķētas tētim visur, kur vien var, tagad mainīti numuri. Nav iespējas pat parunāties ar meitenēm. Neko darīt- ņemu talkā veco metodi- rakstu Ziemassvētku kartiņas no Norvēģijas uz Jāņogu ielu 19 Siguldā, un sūtu vēstulītes veidā. Ceru, ka Madara nenoslēps vēstules un kartiņas no bērniem. Ja noslēps , šī ir liecība, ka tādas vēstules bija.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andris Kivičs (@andriskivics)

Saistītās tēmas: Andris KivičsLiene Kiviča

youtube icon
Abonēt youtube