Ekrānuzņēmums no video

Populārā televīzijas un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar meitām Grietu un Hermīni veido atklātu un spilgtu interviju šovu “Sviests manā galvā”, kur atklātās sarunās ar sabiedrībā atpazīstamiem viesiem apspriež aktuālas, asas un brīžiem pat neērtas tēmas.

Baiba Sipeniece-Gavare izziņo jaunumus, ka šovs ekskluzīvi būs pieejams nākamās paaudzes televīzijā Go3 un jaunākā sērija būs skatāma jau ceturtdien, 3.februārī, kad šovā viesosies komiķe un publiciste Džemma Sudraba.

“Sviests manā galvā” tiek dēvēts kā drosmīgs un enerģisks sarunu šovs, kā ietvaros Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar meitām Grietu un Hermīni caur humora un smieklu prizmu kopā ar raidījuma viesiem atklāti apspriež dažādas nopietnas, sabiedrībā aktuālas tēmas, piemēram, vecāku un bērnu attiecības, seksualitāte, karjera, mentālā un fiziskā veselība un pat tādus delikātus tematus kā reliģija un feminisms. Atšķirīgi viedokļi, cieņpilnas diskusijas, spilgti viesi – tas viss sagaida ikkatrā raidījuma epizodē.

Baiba Sipeniece-Gavare uzsver, ka tas ir viņas meitu šovs un arī aicinātie viesi lielākoties ir aktuāli tieši viņām.

“Sirdsapziņa jau kādu laiku man nelika justies omulīgi, ka darbu dēļ bieži vien izpaliek regulāra komunikācija ar meitām, tālab nolēmu savu laika un klātbūtnes parādu atdot caur sarunām kameras priekšā, proti, visus viņām svarīgos jautājumus risināt, pieaicinot klāt kādu viņām svarīgu cilvēku. Viņas apdomājās un piekrita, jo noteikti nodomāja, ka nav vienīgās, kurām vecāki ir traki aizrāvušies ar savu darba dzīvi. Ceram, ka kādam arī būs noderīgas sarunas, kuras sniegs atbildes uz dzīves lielajiem un arī ne tik lielajiem jautājumiem,” skaidro Sipeniece-Gavare.

Taujāta, kā radies raidījuma nosaukums, Baiba atklāj, ka arī tas tapis kopā ar meitu Hermīni, pavisam nejauši: “Nosaukums radās no kādas konkrētas situācijas, kad Hermīne uz mani bija pikta, un es, vienlaicīgi risinot šo karsto sarunu virtuvē, vaicāju: “Kur mums mājā ir sviests?” Hermīne zibenīgi atbildēja: “Tavā galvā!””

youtube icon
Abonēt youtube