Jurijs Djakonovs. Foto: Ekrānšāviņš @Youtube/ Pusnakts šovs septiņos | S06E18

Humoršovs “Nu, nopietni?” martā atgriezīsies pie TV3 skatītājiem un šajā sezonā līdzās jau ierastajām ar humoru apveltītajām personām – Baibai Sipeniecei-Gavarei, Valteram Krauzem, Rūdolfam Kugrēnam un Mārai Slejai, – pievienosies Mārtiņš Spuris un aktieris Jurijs Djakonovs.

“Jaunajā sezonā redzēsim Juriju Djakonovu iejūtamies intimitātes koordinatora lomā, bet Mārtiņš Spuris vizināsies ar speciāli pasūtītām lidmašīnām – gluži kā kāds labi zināms valstsvīrs. Māra Sleja pievērsīsies sabiedriskajām aktivitātēm, Rūdolfs turpinās cepināt nedēļas aktualitātes, Valters specializēsies amatpersonu iztaujāšanā, bet Baiba izsekos FSB spiegus,” informē TV3.

Ik nedēļu humoršovā tiks jokots par politiku, sadzīvi, sabiedrību, dīvāna ekspertiem, protams, arī sabiedrībā zināmiem cilvēkiem. Neizpaliks arīdzan ielu intervijas, lai sadzirdētu sabiedrības viedokli par aktuālajām problēmām valstī un sabiedrībā kopumā.

“Mēs nonācām pie secinājuma, ka televīzijā jau astoņus gadus nekas tamlīdzīgs nav bijis un nolēmām, ka šī niša ir brīva. Mūsu sastāvs ir mazliet mainījies, bet arī dzīve mainās, kā reiz teicis Rainis – “Pastāvēs, kas pārvērtīsies!” Jaunajā raidījumā atskatīsimies uz nedēļas notikumiem gan politikā, gan sabiedrībā no tā redzespunkta, no kura esam raduši to darīt. Ceru, ka politiķi mūs nepievils un dos iemeslu daudz un sirsnīgi strādāt. Arī sabiedrībā atpazīstamie cilvēki ir mazliet atstāti novārtā, tāpēc mēs nolēmām, ka mums arī par viņiem jāņem rūpe,” tā par raidījuma tapšanas aizkulisēm iepriekš stāstījusi Baiba Sipeniece-Gavare.

Lasiet arī: Gluzunovi atkal kopā; prāto par pārcelšanos uz Spāniju

Lasiet arī: Stradiņa slimnīcas jaunbūvē deformējusies viena no nesošajām kolonnām

Lasiet arī: «Absolūtā pirmā mīlestība» – Kristaps Strūbergs atkal attiecībās

Lasiet arī:  Leldei Ceriņai ne tikai jauns darbs, bet arī izskats

Lasiet arī: Kulakova māsa: Tieši pirms gada aizgāja māmiņa, un tagad – arī brālis

Lasiet arī: Ukraiņu astrologs: Krievija gatavo uzbrukumu vēl trim valstīm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube