Foto: Unplash.com

Otrdien, 5.aprīlī, rīta pusē un priekšpusdienā piekrastes rajonos saglabāsies rietumu vējš brāzmās līdz 20 m/s. Izsludināts dzeltenais brīdinājums, kas būs spēkā no plkst. 07.57  līdz plkst. 12.00, paziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Operatīvās vadības pārvaldes Operatīvās pārvaldīšanas nodaļas operatīvais dežurants Ruslans Judins. 

Vēja dēļ pastāv iespēja, ka būs nolauzti koku zari, nefiksēti priekšmeti vai atlūzas var tikt nestas pa gaisu, tādēļ atsevišķas āra aktivitātes var tikt traucētas.

Aktuālajai brīdinājumu informācijai sekojiet https://bridinajumi.meteo.lv/

Ja hidrometeoroloģiskie apstākļi ir radījuši postījumus, kas apdraud cilvēku veselību un dzīvību, komunikācijas vai sabiedriskā transporta kustību, zvaniet uz vienoto ārkārtas palīdzības tālruņa numuru 112!

Rīta kafija jau iepriekš vēstīja, ka šonedēļ  Latvijā laika apstākļus noteiks ciklonu darbība, līdz ar to laiks būs lielākoties mākoņains, bieži sagaidīsim nokrišņus – lietu, slapju sniegu un sniegu. Visiem autovadītājiem būs jābūt īpaši vērīgiem un uzmanīgiem, jo nakts un rīta stundās ceļi būs apledojuši un slideni, tāpat arī redzamība nokrišņu laikā būs pasliktināta. Bieži pūtīs brāzmains vējš, un laiks joprojām būs vēss.

Lasiet arī: Šonedēļ būs nokrišņiem bagāts, vējains un vēss laiks

youtube icon
Abonēt youtube