Foto: Pexels

Trijās diennaktīs Latvijā no ūdenstilpēm izcelti pieci bojāgājušie, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Piektdienas, 29.septembra, rītā tika saņemta informācija, ka Ludzas novada Cirmas pagastā dīķī atrodas vieglā automašīna. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka dīķī zem ūdens atrodas vieglā automašīna. To pārmeklējot atrasti un krastā izcelti divi bojāgājušie. Pēc tam ar glābšanas automašīnas palīdzību vieglā automašīna izcelta no dīķa.

Sestdien, 30.septembrī, plkst.18.04 VUGD saņēma informāciju, ka Daugavā, blakus Eksporta ielai Rīgā, ūdenī atrodas nogrimis atpūtas kuģītis. Notikuma vietā noskaidrots, ka apmēram septiņus metrus garais kuģītis visticamāk nogrimis jau naktī.

VUGD ūdenslīdēji iegremdējās ūdenī, lai pārbaudītu kuģīti. Bojāgājušie un degvielas noplūde netika konstatēta, tāpēc ugunsdzēsēji glābēji plkst.19.15 darbu notikuma vietā noslēdza.

Sestdien Cēsu novada Drabešu pagastā no Gaujas ugunsdzēsēji glābēji izcēla bojāgājušo un nodeva Valsts policijas darbiniekiem. Savukārt svētdien, 1. oktobrī, bojāgājušais izcelts no Daugavas pie Austuves ielas Rīgā un no Juglas kanāla Rīgā.

Lasiet arī; Rīgā izdod un Latvijas iedzīvotājiem piedāvā abonēt proputinisku «avīzi bez robežām»

youtube icon
Abonēt youtube