Foto: Unplash.com

Šis būs vasaras kaislīgākais piedzīvojums! Vienā pasakainā romantikas oāze pulcēsies desmit brīvas sirdis un viena no tām – tavējā. Ja esi brīvs un iekārojams, tev tur ir jābūt, aicina pieteikties jaunajam TV3 attiecību realitātes šovam “Kaislību vasara”.

Šova veidotāji  stāsta, ka jaunais vasaras realitātes šovs būs unikāla iespēja ikvienam, kurš ir otras pusītes meklējumos, īpaši romantiskā un vasarīgā vidē iepazīt jaunus cilvēkus, ar kuriem, iespējams, pavadīt kopā ne tikai vasaru, bet arī turpmāko dzīvi.

Šova mērķis ir parādīt, kā cilvēki dažādos vecumos veido un mācās veidot attiecības. To, vai pāriem būs lemts palikt kopā arī pēc šova beigām, lems liktenis, bet šova laikā mīlnieki varēs iepazīt viens otru un veidus, kā komunicēt mīlestības valodās.

Katras sērijas ietvaros dalībniekiem būs iespēja piedalīties kopīgās un individuālās aktivitātēs. Kopīgajās aktivitātēs dalībnieki izzinās un centīsies apgūt piecas mīlestības valodas – apliecinājuma vārdus (komplimenti un jūtu izrādīšana), kopā pavadīto laiku (prasmes kopīgām aktivitātēm), dāvanas (ķermenis kā dāvana viens otram), mīlestības darbi (rīcība, kas apliecina simpātijas) un pieskārieni. Savukārt individuālajās aktivitātēs dalībnieki veidos savstarpējas attiecības, dodoties romantiskos randiņos, kas nenoliedzami būs katras sērijas būtiska sastāvdaļa.

“Lai arī kāda būtu tava profesija vai dzīvesstāsts, ja esi sasniedzis vismaz 21 gada vecumu, piesakies jaunam, kaislīgu piedzīvojumu piepildītam attiecību šovam “Kaislību vasara”,

Anketu var aizpildīt  šeit  līdz 5.maijam.

youtube icon
Abonēt youtube