Foto: Unplash.com

Velk uz kašķi, jūties noguris un viss nenotiek tā, kā gribētos? Iespējams, pie vainas ir pilnmēness. Taču ne visiem tā ietekme spēlē par sliktu,  tomēr ir vērts ņemts vērā astroloģes Initas Dilānes sastādīto  nedēļas (11. – 16.jūnijs) horoskopu.

Lasiet arī: Rīta kafija sarunājas | Pilnmēness laiks – mēness izvelk virspusē to, ko parasti cilvēks slēpj

Auns

Ieguldījumi profesionālajā darbībā būs jūtama materiālajā izteiksmē tuvākajā nākotnē. Peļņa nāks atbilstoši ieguldītajai enerģijai. Izvairies no spontāniem un nepārdomātiem pirkumiem. Partnerattiecībās palaid pa vēlam prom to, kas savu laiku jau ir izdzīvojis.

Vērsis

Nāksies diezgan daudz patērēt fiziskos spēkus, lai sasniegtu iecerēto. Vērtīgs būs ieguvums no kāda senāka projekta. Jaunu attiecību veidotājiem ieteicams ļauties nezināmajam un neierastajam. Palūkojies citā virzienā!

Dvīņi

Ieplāno kādu tālāku un relaksējošu braucienu, kur siltais vējš ļaus izvēdināt prātu. Radošo profesiju pārstāvjiem jāķeras klāt, lai realizētu nesen prātā nākušās idejas. Ieguldījums ceļojumā būs iztērēto resursu vērts.

Vēzis

Jauni izaicinājumi pavērs vēl nebijušas iespējas un ļaus atklāt vēl neatklātus talantus un prasmes. Veiksmīgs ieguldījums būs dzīves telpas labiekārtošanā. Jauninājumi mājās un sadzīvē nāks par labu tavai pašsajūtai un mentālajai veselībai.

Lauva

Veiksmīgs laiks uzņēmējdarbībā ļaus pilnveidot piedāvājumu klāstu un izvērst plašumā profesionālo darbību kopumā. Rūpes un uzmanība no mīļotā cilvēka puses ļaus plaukt kā krāšņam ziedam. Dāvaniņas un komplimenti priecēs sirdi.

Jaunava

Jauna pieredze profesionālajā jomā pavērs vērtīgas izglītošanās iespējas. Došanās pieredzes apmaiņas braucienā arī būs vērtīga. Rūpīgi plānojot savus izdevumus un savelkot kopā nedēļas bilanci, izradīsies, ka spējat arī ietaupīt.

Svari

Papildu peļņas iespējas tiks gūtas, pateicoties kādam no taviem mākslinieciskajiem talantiem. Kāds senāks aizvainojums gluži kā kamola diega astīte šķetināsies aizvien garāks un garāks, izvelkot laukā pat vairākus gadus snaudošās situācijas.

Skorpions

Satikti īstie cilvēki, īstajā brīdī pavērs vērienīgas iespējas. Tiks realizēts kāds sen lolots sapnis. Nešaubies ne mirkli un ķeries klāt darbiem! Ieguldījums tehnikā, kas nepieciešama sadzīvei, būs veiksmīga un izdevīga.

Strēlnieks

Panākumi būs profesionālajā darbībā. Ieguldījums izglītošanās procesā ļaus nodrošināt stabilu pamatu nākotnei. Spēcīgākas kļūs esošo partnerattiecību saites. Sīkas nesaskaņas var rasties atšķirīgo uzskatu dēļ globālos jautājumos.

Mežāzis

Tiks pieņemts nozīmīgs lēmums par profesionālo darbību nākotnē. Kāds tālāks un ilgāks atpūtas brauciens var acīmredzami patukšot tavu naudas maciņu. Lielāka uzmanība tiks veltīta sadzīviskiem procesiem un jautājumiem, kuri ir saistīti ar pārmaiņām dzīves vietā.

Ūdensvīrs

Atzinība no klientiem un padotajiem motivēs uz vēl lielākiem sasniegumiem. Tiks saskatītas papildus iespējas, kā veiksmīgāk virzīties savu mērķu virzienā. Romantiskajās attiecībās patīkami pārsteigumi un vēlme mesties jaunā piedzīvojumā būs nepārvarama.

Zivis

Pilnas rokas ar darbiem ļaus paveikt milzum daudz. Rezultāts būs gandarījuma piepildīts – līdz laimes asarām! Atceries, ka esi unikāls un neatkārtojams savā profesionālajā darbībā. Attiecībās – sajūtu dzirkstis ļaus peldēt pozitīvu emociju skāvumā.

youtube icon
Abonēt youtube