Publicitātes foto

Zviedrijas prāmju kompānijas Stena Line pārstāvji Liepājas Terrabalt terminālī 13.jūnijā tikās ar saviem pastāvīgajiem kravu pārvadājumu klientiem, Vācijas–Baltijas Tirdzniecības kameras biedriem, Zviedrijas Tirdzniecības kameru Latvijā un Lietuvā biedriem un Terrabalt termināļa vadību, lai kopā atzīmētu kravu pārvadājumu kapacitātes palielināšanu maršrutā Liepāja–Trāveminde, informē Stena Line pārstāvji.

Klātesot Zviedrijas vēstniecei Latvijā Kārinai Hēglundai, Liepājas pilsētas domes priekšsēdētājam Gunāram Ansiņam, Zviedrijas Tirdzniecības kameras Latvijā izpilddirektorei Ilzei Nepartei-Saleniecei un Zviedrijas Tirdzniecības kameras Lietuvā izpilddirektorei Laurai Burauskienei, kravu pārvadājumu klientiem bija iespēja iepazīties ar prāmjiem Stena Livia un Stena Flavia, kas nodrošina regulāru prāmju satiksmi starp Liepāju un Vācijas pilsētu Trāvemindi.

Stena Line Kravu pārvadājumu komercdarbības vadītājs Vladimirs Ščavinskis sacīja: “Kravu pārvadājumu klienti ostā un uz kuģa ir ļoti reti viesi, jo lielākoties šo pakalpojumu izmanto viņu autovadītāji, tāpēc patiešām priecājamies sastapt savus uzticamākos klientus šeit, Liepājā, un iepazīstināt viņus ar kuģiem, kas regulāri nogādā galamērķos svarīgas kravas.”

“Maršrutā Liepāja–Trāveminde kopš gada sākuma kursē divi Visentini RoPax tipa prāmji, kas ir ne tikai palielinājuši mūsu kapacitāti, bet arī ļāvuši ieviest jaunu, efektīvāku kuģošanas grafiku,” piebilst Ščavinskis.

STENA LIVIA UN STENA FLAVIA IR 186 METRUS GARI VISENTINI ROPAX TIPA PRĀMJI, KAS GADA SĀKUMĀ MARŠRUTĀ LIEPĀJA–TRĀVEMINDE AIZSTĀJA KUĢUS STENA GOTHICA UN URD.

Tie nodrošina par 40% lielāku kravu kapacitāte un par septiņām stundām saīsina ceļā pavadīto laiku, kas tagad aizņem apmēram 21 stundu.

 No katras ostas ir atiešanas sešas reizes nedēļā. Uz jaunajiem kuģiem ir arī vairāk kajīšu un pilnveidotas patīkamas ceļošanas iespējas, padarot to par pievilcīgu izvēli ceļojumiem no Baltijas valstīm uz Vāciju.

Saistītās tēmas: Stena Line

youtube icon
Abonēt youtube