Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) un amerikāņu aktieris Bens Afleks (Ben Affleck) aizvadītājā nedēļas nogalē, 16.jūlijā, Lasvegasā apmainījās ar laulību gredzeniem, savā jaunumu vēstulē faniem paziņoja Lopesa.

Lai gan laulības saites slēguši tikai nesen, Lopesas ar Afleka attiecību sākums ir meklējams jau 2002.gadā, kad jaunais pāris sāka tikties. Toreiz pāris arī paziņoja par to, ka ir saderinājies, taču līdz laulību slēgšanai tikt neizdevās, tādējādi pāris devās katrs savu ceļu.

Aflekam šīs ir otrās laulības. 2005.gadā viņš apprecējās ar amerikāņu aktrisi Dženiferu Gārneri (Jennifer Garner), taču 2018.gadā šīs laulības izjuka. Savukārt Lopesai šīs būs jau ceturtās laulības.

2021.gada aprīlī Lopesas un Afleka starpā atkal uzvirmoja mīlestība, un gadu vēlāk oficiāli pāris saderinājās otro reizi.

«Mēs to izdarījām. Mīlestība ir skaista. Mīlestība ir laipna. Un izrādās, ka mīlestība arī ir pacietīga. Tā ir bijusi pacietīga 20 gadus. Mīlestība ir lieliska lieta, iespējams, labākā no lietām – un to ir vērts gaidīt,» pēc abu noslēgtajām laulībām raksta Lopesa.

Jaunumu vēstulē faniem Lopesa parakstījās «Mrs. Jennifer Lynn Affleck», liekot noprast, ka viņa ir pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad ir dēvējama par Dženiferu Afleku.

Sveicam jauno pāri!

youtube icon
Abonēt youtube