Foto: Pexels

Seksuālākā no zodiaka zīmēm ir Skorpions, savukārt viena no atturīgākajām – Mežāzis. Lasi un noskaidro, ko gaidīt mīlas dzīvē no mīļotā cilvēka atbilstoši viņa horoskopam!

Auns (21.03.-19.04) – Auna zīmē dzimušie ir pārbagāti ar seksuālo enerģiju un kaisli, viņu libido ir augsts, taču seksuālie impulsi parasti ir īslaicīgi – tieši pacietības un jūtīguma trūkuma dēļ attiecības bieži vien cieš fiasko. Tomēr brīdī, kad Auns ir aizrāvies un iemīlējies, viņš ar savu romantisko noskaņojumu spēj itin viegli aizraut arī partneri.

Vērsis (20.04.-20.05) – Vērša zīmē dzimušie ir kaislīgi un seksuāli, taču partnerim atveras ļoti lēnām. Tomēr pacietīgā gaidīšana ir tā vērta, jo Vērsis gultā ir ļoti maigs un juteklisks, lielu nozīmi piešķirot glāstiem, bet vienlaikus arī ļoti nopietni attiecas pret intīmajām attiecībām, gaidot no tām drošību un stabilitāti. Vērsis nenodosies mīlas dzīvei ar kuru katru.

Dvīņi (21.05.-21.06) – Dvīņiem patīk fantazēt, eksperimentēt un partneri nemitīgi pārsteigt ar ko jaunu un nebijušu gultā. Tomēr vienlaikus viņi mēdz pastiprināti analizēt savu seksuālo dzīvi un nereti šīs zīmes pārstāvjiem lielāku baudu par seksu sagādā inteliģentas sarunas.

Vēzis (22.06.-22.07) – Emocionālais Vēzis mīlēšanos uztver kā vienu no mīlestības veidiem un metodi, kā izrādīt partnerim savu mīlestību, pieķeršanos un uzticību. Šī iemesla dēļ viņam ir grūti vai pat neiespējami piedot partnera neuzticību – uzzinot, ka tiek krāpts, viņš var kļūt pat atriebīgs un naidīgi noskaņots. Seksu Vēža zīmē dzimušie uztver vairāk kā emocionālo saikni starp mīļotajiem cilvēkiem, nevis fizisku baudas gūšanas veidu.

Lasiet arī: Stihiju horoskops

Lauva (23.07.-22.08) – Lauva ir burtiski pārņemts ar kaisli un seksu, visa viņa būtība izstaro seksuālo enerģiju. Ja vien partneris netaupīs uzslavas un komplimentus viņa “profesionalitātei” gultā, Lauva spēs mīļoto uznest nebijušos baudas augstumos. Lauvas zīmē dzimušie nebaidās no eksperimentiem gultā, taču vienlaikus ir arī ļoti teatrāli.

Jaunava (23.08.-22.09) – Jaunava gultā neatvērsies kuram katram, partnerim būs jāapbruņojas ar pacietību, lai viņu atvērtu un iekarotu, kā arī pārliecinātu, ka šīs zīmes pārstāvis ir lielisks gultā. Taču pieliktās pūles būs tā vērtas, jo, atveroties, Jaunavas zīmē dzimušie kļūst par ļoti kaislīgiem mīlētājiem, kuriem jo īpaši svarīga ir partnera bauda un sajūtas gultā.

Svari (23.09.-22.10) – Svaru zīmē dzimušie ir vieni no prasmīgākajiem un kaislīgākajiem mīlētājiem. Šīs zīmes pārstāvji spēj partnerim sniegt lielu baudu, īpaši rūpējoties par otra sajūtām. Taču arī paši prasa kaut ko pretī –  viņiem ir ļoti svarīga romantiska gaisotne, sentimentalitāte, fantāzijas un sarunas par tām.

Skorpions (23.10.-21.11) – Skorpions ir seksuālākā zodiaka zīme – šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem sekss ir ļoti svarīgs un viņi gultā mēdz atgādināt īstu viesuli. Partneri var nogurdināt Skorpiona nemitīgā kāre pēc seksa un vēlme izmēģināt gultā ko jaunu. Taču Skorpioniem piemīt talants itin viegli pretējā dzimuma pārstāvjus ievilināt savos pavedinošajos “tīklos”.

Strēlnieks (22.11.-21.12) – Strēlnieka zīmē dzimušie ir ļoti seksuāli, mežonīgi un kaislīgi, tomēr ar vienu partneri viņiem mēdz būt par maz, un partnerim ir jārēķinās, ka viņš varētu nebūt Strēlniekam pirmais un vienīgais. Arī pats Strēlnieks seksu vairāk uztver kā sportu, kurā turklāt priecātos būt pirmais.

Mežāzis (22.12.-19.01) – Mežāzis ir viena no seksuāli vēsākajām zodiaka zīmēm – viņa partnerim jārēķinās, ka, izsīkstot kaislībai, visdrīzāk, pārtrūks arī attiecības. Tāpat partnerim jāņem vērā, ka Mežāža zīmē dzimušie gultā izvairās eksperimentēt, “uzkurināt” un iekārdināt, lielāko iniciatīvu gaidot no otras puses.

Ūdensvīrs (20.01.-18.02) – Ūdensvīram ir divas dabas – gan kaislība, gan atturība. Tomēr, lai arī ārēji vēss, iekšēji viņš ir kūsājošas enerģijas pilns, gatavs partnerim nodrošināt neaizmirstamu baudu un agrāk nepieredzētus seksuālus piedzīvojumus gultā. Vienlaikus šīs zīmes pārstāvjus neinteresē “pliks sekss”, viņi vēlas arī izprast un izzināt partnera iekšējo pasauli.

Zivis (19.02.- 20.03) – Zivis seksam parasti nododas ar mīļoto cilvēku, gadījuma sakari nav šīs zīmes pārstāvju dabā. Sekss ar Zivs zīmē dzimušajiem ir emocionāli juteklisks un erotisks – partnerim tas ļauj aizmirst grūtsirdību, problēmas un citas sadzīviskas domas un problēmas.

Saistītās tēmas: ezotērikahoroskops

youtube icon
Abonēt youtube