Robijs Viljamss. Foto izgūts no Instagram @robbiewilliams

Nākamgad, svinot savas solo karjeras 25 gadu jubileju, 9.martā Arēnā Rīga uzstāsies Robijs Viljamss (Robbie Williams).

Jaunās koncertturnejas ietvaros “XXV” varēs dzirdēt 25 gadu laikā tapušos labākos hitus jaunā skanējumā, kas ierakstīti kopā ar Metropole Orkest, sākot no publikā iemīļotajām dziesmām “Angels”, “Let Me Entertain You” līdz “She’s the One” un daudzām citām. Jaunākais albums “XXV” ir oficiāli pārspējis visus “Official Chart” ierakstus un šobrīd ierindojas 1.vietā. Robijs Viljamss ir viens no komerciāli veiksmīgākajiem solo māksliniekiem Lielbritānijas vēsturē.

Pasaules koncerttūre sāksies šī gada oktobrī un sasniegs Latvija nākamā gada martā. Kā mākslinieks saka: “Šī ir mana dzīves daļa un es neplānoju to pārtraukt tuvākajā laikā. Es mīlu savu darbu, to, kas man ir dots, un iespējas, kas man ir dotas. Un es joprojām esmu ļoti ambiciozs”.

Lasiet arī: VIDEO | No 11. novembra Kairiša jaunā spēlfilma “Janvāris” būs skatāma visā Latvijā

Biļetes tirdzniecībā pieejamas no 30.septembra plkst.11.00 “Biļešu Serviss” tīklā. Savukārt, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 29.septembra plkst.11.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

 

Saistītās tēmas: Arēna RīgaRobijs ViljamssXXV

youtube icon
Abonēt youtube