Alla Pugačova. Foto izgūts no Instagram @alla_orfey

Krievu dziedātāja Alla Pugačova jau otro reizi aizbraukusi prom no Krievijas – viņa ar bērniem pamanīta Vnukovas lidostā Maskavā, vēsta Unian

Pugačova ar bērniem atkal aizbraukusi uz Izraēlu, kā bija darījusi pēc tam, kad Krievija iebruka Ukrainā. Atpakaļbiļetes dziedātājai nav bijis, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo krievu medijs Izvestija.

Tāpat mediji ziņo, ka Krievijā vēlas mobilizēt Pugačovas mazdēlus. Krievijas Valsts domes deputāts Romāns Hudjakovs vietnē Telegram izplatījis aicinājumu uz fronti nosūtīt divus Pugačovas mazdēlus, piebilstot, ka arī elitāru ģimeņu puišiem jādodas karot.

Kā zināms, Pugačova un viņas dzīvesbiedrs komiķis Maksims Galkins jau šā gada martā pārcēlās uz Telavivu. Galkins uzreiz pēc okupantu iebrukuma Ukrainā nosodījis Krievijas agresiju, bet dziedātāja klusējot atbalstījusi dzīvesbiedru.

Augusta beigās primadonna bija atgriezusies dzimtenē, turpretī Galkins palika ārvalstīs. Toreiz dziedātāja norādīja, ka viņas bērniem laiks iet skolā, bet viņai pašai gribas kādam sadot pa purnu. Iespējams, viņa bija domājusi krievu propagandistu Vladimiru Solovjovu.

Lasiet arī: VIDEO | Mediji savāc pierādījumus, ka Putinam nekustas labā roka

Vēlāk Galkinu Krievijā nodēvēja par ārvalstu aģentu, un dziedātāja palūdza šajā sarakstā iekļaut arī viņu.

Pēc tam Pugačova tika vainota “Krievijas armijas aizvainošanā”. Šādi Krievijā noreaģēts uz dziedātājas ierakstu vietnē Instagram, kurā viņa aicina sevi atzīt par “ārvalstu aģenti”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Pugačovas ierakstu vietnē Instagram pamanījusi arī kāda Piemaskavas iedzīvotāja, pēc kuras domām, dziedātāja “aizvaino krievu armiju.” Sieviete pieprasījusi varas iestādēm pārbaudīt, vai Pugačova neveic kādas pretlikumīgas darbības, saņemot ārvalstu atbalstu.

Tiek vēstīts, ka arī policija pārbaudīs dziedātājas ierakstu sociālajos tīklos, izvērtējot, vai tas nediskreditē Krievijas armiju.

Saistītās tēmas: Alla PugačovaMaksims Galkins

youtube icon
Abonēt youtube