Alla Pugačova. Foto: Instagram @maxgalkinru

Estrādes dziedātāja Alla Pugačova, kura pēc pilna mēroga iebrukuma Ukrainā pametusi Krieviju, ierakstījusi video ar vēstījumu krievu dziedātājam Stasam Mihailovam, kurš apgalvojis, ka valsti pametušie skatuves mākslinieki “skūpstīs Krievijai kājas”.

“Stasik Mihailov, kas ar tevi notiek? Tā esmu es, bezbalsīgā dziedātāja, vecā Alla Pugačova. Es tavā priekšā nomestos ceļos, taču kājas vairs neļauj. Kāpēc tu nobijies? Normāli cilvēki neplāno tur atgriezties [Krievijā]. Tāpēc uz priekšu, pelni naudu, kamēr vari. Un, ja es atgriezīšos, pateikšu, ko domāju,” dziedātāja teikusi pieklusinātā, pārvērstā balsī, un tad smejoties piebilda: “Bet vispār – varu arī tagad. Mudaks tu esi, Stasik!”

Tā ir reakcija uz Stasa Mihailova vārdiem par Pugačovu un citiem pēc iebrukuma Ukrainā Krieviju pametušajiem skatuves māksliniekiem. Mihailovs paziņoja, ka “Krievija ir padarījusi viņus par nozīmīgiem cilvēkiem” un viņi vēl “atrāpos uz ceļiem un stāvēs pie Krievijas, skūpstīdami tai kājas”. Stass Mihailovs ir populārs krievu dziedātājs un dziesmu autors, Krievijas tautas mākslinieks; Krievijas Nacionālās mūzikas balvas un “Zelta gramofona” balvas laureāts.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Jau vēstīts, ka Alla Pugačova un viņas dzīvesbiedrs Maksims Galkins un bērniem Krieviju pameta 2022. gada pavasarī pēc agresorvalsts pilna mēroga iebrukuma Ukrainā.

Lasiet arī: Dumpis: Nebūšu tas, kurš raudās, ka neredzu

Lasiet arī: Egliens daļēji atguvis balsi, taču sevi realizē citā profesijā

Lasiet arī: Emociju vētras un jaunas iepazīšanās – mīlestības horoskops martam

Saistītās tēmas: Alla PugačovakrievijaStass Mihailovs

youtube icon
Abonēt youtube