Kate Aleksejeva. Foto: Miss Universe Latvia

Starptautīskajā konkursā “Miss Universe” Latviju pārstāvēs rīdziniece Kate Aleksejeva, kura atzīta par labāko vairāk nekā 200 dalībnieču konkurencē, vēsta balticevents.info.

Pirmais kvalifikācijas posms notika internetā. Beigās palika tikai piecas finālistes. Finālā žūrija vērtēja dalībnieces pēc ārējiem datiem, ka arī pēc dalības pieredzes konkursos un uzmanība galvenokārt tiek akcentēta uz darba prasmēm kameras priekšā. Finālā uzvarēja rīdziniece Kate Aleksejeva, informē organizatori.

Kate Aleksejeva modeļu sfērā atrodas jau kopš 2010 gada un ir piedalījusies vairākos vietējos un ārzemju konkursos, tostarp “Miss Grand International”, “Miss Multiverse” un “Top Model of the World”. Šobrīd sadarbojas ar vairākiem dizaineriem un fotogrāfiem no Eiropas un Āzijas.

Aleksejeva čakli strādā pie sava personīgā kosmētikas un beuty box zīmola attīstības ārzemju tirgū. Brīvajā laikā nodarbojas ar sportu un regulāri ceļo – apceļotas jau 56 pasaules valstis. 2019.gadā Aleksejeva dibināja savu fondu “From womanto woman”, kas palīdz sievietēm, kuras cietušas no vardarbības.

Lasiet arī: Ukraiņu astrologs paziņo, kad nomirs Putins un tiks atbrīvota Krima

Konkurss “Miss Universe” norisināsies 14.janvārī Jaunorleānā. Latvija pēdējo reizi tajā piedalījusies 2006.gadā.

youtube icon
Abonēt youtube