Foto: Pexels

Par to, ka milzīga mēroga pasaules konflikts ir neizbēgams, runājis ne viens vien ekstrasenss, ieskaitot tādus pasaulslavenus gaišreģus kā Vanga, Nostradams un Volfs Messings. Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā šā gada 24.februārī pareģojumi par Trešā pasaules kara sākšanos atguvuši savu aktualitāti.

Portāls Thevoicemag apkopojis dažus populārākos pareģojumus par to, kad un kā sāksies Trešais pasaules karš.

Norvēģu pareģe Gunhilda Smelkhuse: Trešais pasaules karš sāksies ļoti pēkšņi

Gunhildu Smelhusi mēdz dēvēt par norvēģu Vangu, jo daudzi no viņas paredzējumiem ir piepildījušies. Pēc viņas teiktā, Trešo pasaules karu izraisīs pārmaiņas pasaulē – baznīcas kļūs tukšas un pārvērtīsies par izklaides vietām, sievietes un vīrieši dzīvos kopā neprecējušies, bet nabadzīgo valstu iedzīvotāji pārcelsies dzīvot uz Eiropu. Trešo pasaules karu neapturēs politiskās krīzes, tas sāksies ļoti pēkšņi, kļūdams par lielāko katastrofu cilvēces vēsturē.

Sāra Hofmane: Raķetes sāks lidot no vienas valsts uz citu

Amerikāniete Sāra Hofmane kļuva par gaišreģi pēc tam, kad mēģinājusi izdarīt pašnāvību un piedzīvojusi klīnisko nāvi, taču ārsti viņu izglābuši. Pēc viņas pareģojuma, Trešais pasaules karš sāksies Tuvajos Autrumos – irāņi veiks kodoluzbrukumu Izraēlai, kā rezultātā raķetes sāks lidot no vienas valsts uz citu, un šādas apšaudes strauji izplatīsies pa visu pasauli.

Serbu pareģis Mitars Tarabičs: Zinātnieki izgudros dīvainas lielgabalu lodes

Mitars Tarabičs ir neizglītots serbu zemnieks, kurš paredzējis serbu karaļa nogalināšanu, Krievijas uzvaru Otrajā pasaules karā, kā arī televīzijas un interneta izgudrošanu. “Zinātnieki izgudros visdīvainākās un dažādākās lielgabalu lodes. Tā vietā, lai nogalinātu, tās noburs visu dzīvo,” paredzējis gaišreģis. Pēc viņa teiktā, Trešais pasaules karš neskars tikai vienu valsti, kas atrodas pašā pasaules malā un ir varenu jūru ieskauta [visdrīzāk domāta Austrālija].

Veronika Lūkena: Tiks sagrautas trīs ceturtdaļas pasaules

Mājsaimniece no ASV Veronika Lūkena apgalvojusi, ka redz Jaunavu Mariju, Jēzu un citus svētos, kas liek viņai nodot dažādus vēstījumus pasaulei. Pēc viņas pareģojuma, Trešā pasaules kara sākšanās atkarīga no vienas valsts: “Sīrijai ir atslēga uz mieru vai Trešo pasaules karu. (..) Uzbrukuma rezultātā āda “aizmirsīs”, ka atradusies uz cilvēka kauliem un nolobīsies, it kā tās nekad nebūtu bijis. Tiks sagrautas trīs ceturtdaļas pasaules.”

Lasiet arī: VIDEO | Okupants nozog videonovērošanas kameru un translē šovu, pats to nenojauzdams

youtube icon
Abonēt youtube