Foto: Pexels

Krieviju nākamgad gaida būtiskas pārmaiņas, kam 2023. gads bija kā sagatavošanās laiks. 2024. gads kļūs par grūtāko gadu šai valstij, prognozē pazīstamais krievu astrologs Pāvels Globa.

Viņš norāda, ka nākamais gads būs pagrieziena punkts Krievijai. Pēc astroloģijas guru domām, varu Krievijā pārņems enerģiski, jauni vadītāji, tehnokrāti, inovatīvu ideju nesēji. “Valsts pozīcija mainās, tās ietekme palielinās, bet robežas var paplašināties,” tā Krievijas nākotni prognozē Globa.

Pēc viņa sacītā, turīgie cilvēki var zaudēt kapitālu nepamatotu tēriņu dēļ, kas līdzsvaros to cilvēku dzīvi, kuriem nepieciešama nauda. Nav gaidāmi saistību neizpildes gadījumi vai citas ekonomiskas nepatikšanas. Cilvēki, kuri jau sen sapņojuši sākt veidot uzkrājumus, beidzot varēs to atļauties. Savukārt tie, kuriem jau ir kādi uzkrājumi, varēs tos ievērojami palielināt, atsaucoties uz astrologu, vēsta 2023g.ru.

Kā norāda astrologs, Krievijas  starptautiskās pozīcijas nākamgad nostiprināsies un pasaule kopumā skatīsies nākotnē caur pagātnes prizmu. Tiks pārskatītas prioritātes, kas kādreiz tika atstumtas malā, savukārt tas, kas kādreiz bija svarīgākais, zaudēs savu iepriekšējo nozīmi.

Globa sola pārmaiņas jau no pirmajām 2024.gada dienām. Saules sistēmas milži Saturns un Jupiters ir novietoti tā, ka tie sola daudzas izmaiņas, kas ietekmēs dažādas teritorijas klimata, ekonomikas un politikas jomā.

Runājot par pasauli kopumā, astrologs prognozē, ka pavasaris būs miera periods, lai gan atsevišķas valstis saskarsies ar militāriem konfliktiem un nevarēs “atpūsties”. Vasaras mēneši sola vairākus pozitīvus notikumus un pārmaiņas uz labo pusi. Daudzi cilvēki vēlēsies atteikties no visa un sākt dzīvi no nulles.

Globas horoskops 2024. gadam neparedz kara beigas Ukrainā – šai  valstij nākamajos gados būs jātiek galā ar grūtībām un priekšā iespējami daudz nopietnāki pārbaudījumi par esošajiem. “Pastāv draudi, ka Ukraina ar tiem var netikt galā un līdz 2025. gadam pārstās pastāvēt vispār,” saka viens no vadošajiem Krievijas astrologiem.

Runājot par veselības nozari, Pāvela Globas horoskops 2024. gadam brīdina, ka  koronavīrusa infekcija (COVID-19) bija tikai ziediņi, jo Pūķa gads var nest vēl lielāku pandēmiju planētas iedzīvotājiem.

Lasiet arī: Jūlija Krūmiņa jubilejā uzstāsies ārzemju izpildītāji; zvanīts arī Polam Makkartnijam

Pāvels Globa cilvēkiem iesaka atbrīvoties no dumpinieciskuma, domāt ar galvu, ļauties atpūtai, vairāk staigāt svaigā gaisā. Pastaigu laikā daudzi sastapsies ar savu likteni, cilvēkiem, kuriem būs svarīga loma turpmākajā dzīvē. Labāk rudeni veltīt kādam hobijam, iespējams, pārvēršot to par mūža darbu. Savukārt laika posmā no 5. līdz 10. oktobrim nevajadzētu slēgt svarīgus darījumus vai ieguldīt naudu jaunos projektos, jo ir iespēja visu zaudēt.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: astrologshoroskops 2024.gadamkrievijaPāvels Globa

youtube icon
Abonēt youtube