Mūziķis Jorans Šteinhauers. Foto izgūts no Instagram @joransteinhauer

Mūziķis Jorans Šteinhauers (Jöran Steinhauer) prezentē savu jauno dziesmu “Dalos” un aicina uz koncertiem Vecrīgas Sv. Pētera baznīcā. Adventes laikā dziedātājs katru sestdienas vakaru spēlē īpašu Ziemassvētku koncertu programmu.

Atbilstoši koncertsērijai Jorans laiž klajā savu jauno dziesmu “Dalos”, kas radīta kopā ar mūzikas producentu Jāni Narbutu. “Dalīties ar kaut ko nenozīmē, ka Tev paliek mazāk, tas tikai nozīmē, ka tiek vairots prieks. Pat ja neviens nevēlas otram atņemt pēdējo pīrādziņu, ir iespēja to vienkārši sadalīt uz pusēm un ēst kopā,” teic mūziķis.

“Šajos juceklīgajos laikos mēs vēlamies izveidot omulīgu satikšanās vietu, kur ikviens var pabūt sirsnīgā gaisotnē un iejusties Ziemassvētku noskaņās. Četri koncerti – viens pirms katras adventes. Pirmie divi pasākumi izdevās lieliski! Pētera baznīca bija pilna! Ar nepacietību gaidām nākamās divas sestdienas!” stāsta Šteinhauers. Pie flīģeļa Joranu pavada multi instrumentalists Guntis Veilands.

Skatītāji ne tikai dzirdēs Ziemassvētku dziesmas no visas pasaules repertuāra, bet varēs arī dziedāt līdzi un baudīt karstus Ziemassvētku dzērienus vēsturiskajā baznīcas ēkā.

Lasiet arī: Prāta Vētra startē igauņu kinofilmā; pirāta lomā – Renārs Kaupers

Nākamie divi koncerti notiks 10. un 17.decembrī. Ieeja par ziedojumiem.  Koncertu sākums – plkst. 20.00.

Saistītās tēmas: Adventes koncertiDalosJorans Šteinhauers

youtube icon
Abonēt youtube