Publicitātes foto

Zemeņu glazūrā ar cepumu garšas biezpienu un magonēm, bet varbūt – pārklāts ar šokolādi cidoniju garšas biezpiens ar rudzu rīvmaizi? Šie ir tikai daži no unikālajiem variantiem, kā varētu garšot jaunais, Latvijas tautas izvēlētais un par godu “XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem” radītais “Kārums” biezpiena sieriņš.

“Food Union” ir apņēmies radīt “Kārums Virssieriņu”, kura garšas salikumu jaunizveidotajā mājas lapā www.virssierins.lv izvēlēsies paši patērētāji, informē uzņēmums.

“Mūsu nacionālais dārgums – Dziesmu un deju svētki – ir pierādījums tam, cik mērķtiecīga un vienota tauta esam. Mūs vieno arī mūsu nacionālais gardums – “Kārums”. Visiem kopīgs, tomēr arī katram savs, jo viedokļu par to, kāds ir visgaršīgākais biezpiena sieriņš, ir tikpat daudz, cik kora dziesmu, dziesmu, horeogrāfiju un amatnieku izstrādājumu. Tāpēc, par godu dziesmusvētkiem, aicinām visus virtuāli sanākt (sadziedāties) kopā, lai kopīgi izvēlētos, kā garšos jaunais “Kārums Virssieriņš”,” uzsver “Food Union” valdes locekle un mārketinga vadītāja Latvijā  Ieva Lejniece.

“Saliec Virssieriņu!” iniciatīva norisināsies trīs posmos.

Pirmais posms sākas otrdien, 14.martā, un ilgs līdz 3.aprīlim. Tā ietvaros ikviens kārumnieks, svētku dalībnieks, brīvprātīgais vai līdzjutējs aicināts vietnē www.virssierins.lv izveidot savu ideālo “Kārums” sieriņu, izvēloties glazūras, biezpiena masas un piedevas garšas.

Otrais posms ilgs divus mēnešus – aprīlī un maijā. Šajā laikā “Food Union” Svaigo piena produktu izcilības centra meistari radīs recepti tautas izvēlētajam “Virssieriņam”, kura garšas cilvēki būs izvēlējušies visvairāk.

Lasiet arī: Ekonomisko lietu tiesas vadītājs: VID ir viens no korupcijas perēkļiem valstī

Trešais posms būs “Kārums” iniciatīvas kulminācijas brīdis – jūnijā patērētāju izvēlētais “Virssieriņš” nonāks tirdzniecībā, norāda uzņēmumā.

Saistītās tēmas: Dziesmu un Deju svētkiKārums

youtube icon
Abonēt youtube