Foto: Ekrānšāviņš/izgūts no Instagram @didrihsoonee

Influencere, apģērbu veikala “Butterfly” īpašniece Elīna Didrihsone savā “Instagram” kontā padalījusies ar jaunumiem savā dzīvē –pašmāju “zvaigzne” mainījusi savu vizuālo tēlu.

“Man jāpierod,” izteikusies influencere, saviem sekotājiem atrādot savus jaunos matus.

“Instagram”lietotāji nav kavējušies izteikt savu viedokli par Didrihsones jauno tēlu.”Man ļoti patīk afročirkas un patīk struktūra, bet šī krāsa ļoti atgādina sirmus matus,’’ iekomentējusi “Instagram” lietotāja eve_mar-devi. Vēl kāda sekotāja domā, ka Didrihsone ar jauno frizūru izskatās “ļoti dīvaini un ļoti veca”. Vairāki “Instagram” lietotāji pauž viedokli, ka pašiem matiem nav ne vainas, vienīgi matu krāsa influencerei nepiestāvot. “Nu WTF, pilnīga grīdas lupata uz galvas un atkal viņa izskatās pa 10+ gadiem vecāka,” ierakstījusi sociālā tīkla lietotāja junerosse.poppy. Dažs labs domā, ka Elīna pat nedēļu neizturēs ar jaunajiem matiem.

Ir sekotāji, kuriem Didrihsones jaunais tēls patīk. “A man patīk. Nav tak visu dzīvi tā jāstaigā! Dzīve tādēļ ir dota, īpaši šajā gadsimtā, mūsdienās, lai eksperimentētu! Šodien balti, rīt rozā, tad zili, un tad vispār elegants naturāls tonis un klasiska frizūra. Galvenais, lai pašai Elīnai no tā kaifs. Ne jau komentētājiem tādi mati jānēsā, tā kā – eksperimenti ir brīnišķīgi. Lēmumi, kas pieņemti un dara cilvēku kaut nedaudz priecīgāku – ir brīnišķīgi!” uzskata martinsonemonta.

Pēdējā laikā Didrihsone plaši apspriesta sociālajos tīklos. Jau vēstīts, ka nesen viņa savā Instagram” kontā ievietojusi video, kas izraisījis pamatīgu sašutuma vētru sekotāju vidū.

Video ierakstā redzama Didrihsone, sēžam pie virtuves galda un mielojamies ar dažādiem našķiem. Pēkšņi kadrā parādās sieviete ar lieko svaru, pēc kā Didrihsone noskurinās un nostumj malā iekosto smalkmaizīti un pārējos gardumus. Ierakstā influencere norādījusi: “Pēc šī noskatīšanās dodiet man burkānus”.

Ieraksts neatstāja vienaldzīgus influenceres sekotājus, pārmetot Didrihsonei jauniešu ietekmēšanu ar saviem neveselīgajiem tievuma standartiem, kā arī apšaubot, vai vēl kāds apaļīgs cilvēks vispār gribēs iepirkties pie viņas pēc šī video noskatīšanās.

“Tu vispār saproti, ka Tev ir 100k+ sekotāju, no kuriem lielākā daļa ir mazgadīgie ar nenobriedušu spēju adekvāti izvērtēt visus pros and cons, ko sniedz “influenceri”? Un, ka ar saviem “slimajiem” tievēšanas un “tievuma” uzskatiem degradē viņus jau no agra vecuma? Uzņemies, lūdzu, atbildību par savu saturu, kuru Tu šēro atklāti,” komentārā ierakstījusi “Instagram” lietotāja dichyb. Vēl kāda komtējusi: “Es reti rakstu komentārus, bet nu šis ir kronis visam. Pašai manāmas ēšanas problēmas, rij tikai saldumus, treknus ēdienus vai balansam grauž burkānus, sveras pēc katras ēdienreizes, mērlente labākais draugs un nedod dievs ciskiņas saskaries, bet citus noliek. Un tas saucas ticīgs cilvēks, kas neapsmej citus, kas pieņem visus, kā Dievs radījis, ka visi esam vienlīdzīgi – tievi vai resni. Malacis, elīna, jā, ar mazo burtu elīna. Intelekta līmenis plūst pa visām kāju šķirbām laukā.” Līdzīgi domā arī lietotāja kristine_legzdina: “Un pēc šī visa sevi pasludinās par ļoti ticīgu cilvēku. Štrunts, ka regulāri paņirgājas pa citiem, kaut pati ar sevi un saviem ēšanas traucējumiem netiek galā gadiem.”

“Elīna, kad Tu nāksi pie prāta? Tu slimo ar anoreksiju (kas ir nāvējošākā mentālā saslimšana!!! ), un ar pilnu lepnumu to visiem atrādi. Nu nekļūsi Tu mazāk vērtīga, ja pieņemsies svarā,” komentārā retoriski jautā un spriež mada0997.  “Dīvaini ,ka cilvēks ar ēšanas traucējumiem apceļ citu cilvēku ar ēšanas traucējumiem un paralēli vēl reklāmas stāsta pa TV, cik briesmigs ir mobings. Nemaz nerunāsim par to, ka smejas par cilvēkiem ar lielo svaru, bet pašas vīram liekais svars…” teikts vēl kādā no komentāriem.

Lasiet arī: Aktierim Eglienam biļete un viesnīca Vācijā jau rezervētas

Vēl kāds Didrihsones sekotājs norāda, ka domājis – sabiedrībā ņirgāšanās par lieko svaru ir gana senā pagātnē, bet kļūdījies.

Saistītās tēmas: Elīna Didrihsone

youtube icon
Abonēt youtube