Maksims Galkins. Publicitātes foto

Krievu humorista, par “ārvalstu aģentu” nosauktā Maksima Galkina koncerts Rēzeknē ir pilnībā izpārdots, bet uz koncertu Jūrmalā atlikušas vien dažas biļetes. Sagaidāms, ka tuvākajā laikā visas biļetes tiks izpirktas arī Rojā un Liepājā, informē organizatori.

Reaģējot uz milzīgo skatītāju interesi, izziņoti papildkoncerti – 7.augustā Dzintaru koncertzālē un 10.augustā Daugavpils Kultūras pilī.

Savos vasaras koncertos populārais komiķis un šovmenis Latvijas skatītājiem prezentēs jaunu koncertprogrammu.

“Atgādinām, ka pērn visi Maksima Galkina vasaras koncerti Latvijā bija izpārdoti pilnībā un ļoti ātri. Zinām, ka šī iemesla dēļ daudzi, kas vēlējās, nevarēja tikt uz koncertu. Tāpēc priecājamies, ka arī šogad izdevies rast iespēju sarīkot divus koncertus pēc kārtas Jūrmalā, kā arī iekļaut turnejas grafikā vēl vienu pilsētu – Daugavpili,” atzīmē Maksima Galkina koncertu rīkotāji.

Lasiet arī: Magone meklē sadarbības partnerus, kas salabotu viņas mājai jumtu

Īpašu skatītāju prieku pērn radīja vieglums, ar kādu Maksims Galkins ne vien sasveicinājās ar publiku, bet arī jokoja latviski.

Kā zināms, krievu dziedātāja Alla Pugačova un viņas dzīvesbiedrs komiķis Maksims Galkins 2022. gada martā pārcēlās uz Telavivu. Galkins uzreiz pēc okupantu iebrukuma Ukrainā nosodījis Krievijas agresiju, bet dziedātāja klusējot atbalstījusi dzīvesbiedru.

Vēlāk Galkinu Krievijā nodēvēja par ārvalstu aģentu, un dziedātāja palūdza šajā sarakstā iekļaut arī viņu.

Saistītās tēmas: ārvalstu aģentsMaksims Galkins

youtube icon
Abonēt youtube