Alla Pugačova. Foto: Instagram @alla_orfey

Krievu dziedātāja Alla Pugačova pēc Jaungada brīvdienām gatavojas pārcelties uz dzīvi Londonā. Krievijas mediji par to raksta, atsaucoties uz zvaigznes “draugu”, vēsta Unian.

“Ceļojums uz Londonu patiesībā jau notika. Taču tur Pugačova nebija aizņemta ar ballītēm, bet gan ar savrupmājas izvēli, kur viņa plāno pārcelties ar savu ģimeni pēc Jaungada brīvdienām,” stāstīja avots.

Pēc viņa teiktā, Pugačova un Galkins vēlas, lai viņu bērni – Liza un Harijs – mācītos Londonā, ģimenei ar šo valsti ir daudz sakaru – tur mācījies un daudzus gadus dzīvo Pugācovas meitas  Kristīnas Orbakaites jaunākais dēls Denijs Bajarovs. Tāpat Londonā Orbakaite dzemdēja savu vecāko dēlu Ņikitu Presņakovu.

Iepriekš mākslinieces vīrs šovmenis Maksims Galkins sociālajos tīklos ziņoja, ka Pugačova novembra beigās būs Londonā.

Jau vēstīts, ka dziedātāja Alla Pugačova, kura savā dzimtenē kopā ar vīru Maksimu Galkinu tiek uzskatīta par nodevējiem Ukrainai paustā atbalsta dēļ, uz vairākām dienām ieradusies Krievijā, raisot dažnedažādas spekulācijas par savas ierašanās iemesliem.

Iepriekš tika pieļauts, ka Pugačova Krievijā kārto jautājumus, kas saistīti ar viņas ģimenei piederošajiem nekustamajiem īpašumiem, vēsta TSN.

Vēlāk gan komponists Igors Leļins vienam no Krievijas propagandas medijiem paziņojis, ka Pugačova Tveras studijā kopā ar viņu ierakstījusi trīs dziesmas. “Parastas mīlas dziesmas. Par sievieti, par vīrieti, par mīlestību pret vīru, par mīlestību pret bērniem,” atklājis komponists, piebilstot, ka tās nav popdziesmas.

Viņš arī norādīja, ka Alla Pugačova vairs negrasās doties uz Krieviju: “Nākamā brauciena nebūs. Tas ir absolūti vienreizējs variants, kas viņai bija vajadzīgs kādām personīgām lietām,” piebilda komponists.

Kā ziņots iepriekš, Pugačova, kura nosodījusi Krievijas iebrukumu un karu Ukrainā un pārcēlusies kopā ar bērniem uz Izraēlu, pametusi šo valsti, vēsta Unian.

Kā ziņo Krievijas mediji, dziedātāja pārcēlusies uz dzīvi Kiprā, kur 2017.gadā iegādājās māju jūras krastā un saņēma valsts pilsonību.

Pugačovas dzīvesbiedrs Maksims Galkins pameta Izraēlu jau agrāk. Viņš teica, ka dosies turnejā, bet pēc tam atgriezīsies pie sievas un bērniem, iepriekš neko nesakot par to, ka viņi plāno pamest Izraēlu un pārcelties uz citu valsti uz nenoteiktu laiku.

Kā zināms, pāris nosodīja Krievijas iebrukumu Ukrainā un pameta agresorvalsti, dzīvojot Izraēlā vairāk nekā gadu. Tostarp Galkins, kurš turpināja savu koncertdarbību, vāca naudu, lai palīdzētu Ukrainai.

Lasiet arī: VIDEO | Magone īsto mīlestību nolēmusi meklēt iepazīšanās lietotnē Tinder

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Alla PugačovaLondonaMaksims Galkins

youtube icon
Abonēt youtube