Magone Liedeskalns. Foto izgūts no Instagram @magone.burka

Pašmāju šovu un sociālo tīklu zvaigzne, dzejniece Magone Liedeskalns aicina savus sekotājus un citus interesentus uz savas 42. dzimšanas dienas svinībām 29. jūnijā Sinolē.

“Gribu piedāvāt ekskluzīvu iespēju – 29.jūnijā ir mana dzimšanas diena, svinēsim manus 42. Jauna, traka, palīdzēšu arī jums noturēties jaunai un visnotaļ ekskluzīvai sievietei, meitenei vai jaunkundzei. Tiekamies pie manis, Sinolē, manās mājās uz kopīgu tusēšanu, vakarēšanu, sarunām, pārrunām, iedvesmām un dažādām citādām izdarībām, ko nu kundzes un jaunkundzes vēlēsies, varat izteikt savas vēlmes komentāros. Dalības maksa – 30 eiro, var paņemt kaut ko ekskluzīvu, garšīgu, drīkst arī savu cienastiņu, kā gribat pašas. 30 eiro un mīļi gaidīti pie manis mājās, sadarīsim neiespējamo, dziedināsimies, iedvesmosimies, bučosimies – pa draugam tikai, pagaidām meiteni, lesbu, nemeklēju,” smejoties vietnē “Instagram” stāsta Magone.

“Pagaidām esmu brīva, ja kāds kungs klausās, var arī braukt iepazīties – bez kamerām, privāti, nebūs, kas filmē, nebaidāmies! Šis būs privātais pasākums, visi laipni gaidīti,” teic Magone.

Jau vēstīts, ka iepriekš Magone meklējusi sadarības partnerus, kas apmaiņā pret reklāmu nomainītu viņas mājai vēja norauto jumtu vai piedāvātu tam nepieciešamos materiālus.

“Mums te šodien maza vētriņa, skatos, kā cilvēki saka – jumts brauc! Vārda īstā nozīmē jumtam gabals brauc,” vietnē “Instagram” publicētajā video teic Magone. “Iespēja, kur izpausties sadarbības partneriem vai firmām, kas liek jumtus vai piedāvā to materiālus. Varbūt varam kādu sadarbību “iztjūnēt”. Protams, tas ir liels apjoms, es neprasu jums te dot desmit tūkstošus, bet kaut vai pāris simtiņiem – mēs varētu par tādām lietām vienoties, tas arī būtu neslikti.”

Savukārt aprīļa nogalē dzejniece aicinājusi uz piketu Rīgā. “Pucējam savas kirzas, krāsojam lūpas, svilinam ūsas un visi “duj” uz Rīgu pie Saeimas 27. aprīlī, no četriem līdz sešiem vakarā!” – ar šādu aicinājumu pie saviem sekotājiem vietnē “Instagram” vērsusies pazīstamā šovu zvaigzne Magone Liedeskalns.

Paceļot rokās un pakratot tukšo piena kannu, Magone video ierakstā saka: “Tukšs, piena nav, piens pārdots, viss izpostīts, gaiss svilpo kannās!”

Lasiet arī: Vāc parakstus par mājasdarbu atcelšanu visiem Latvijas skolēniem

“Lai to nepieļautu, gaidu jūs visus aizstāvēt zemniekus, kas mēs esam visi no turienes cēlušies! Neesat loši, bet esat savas tautas cienīgi latvieši īstā vārda nozīmē! Paceļ bikses gaisā un kustās un dara, un pierāda, ka var! Un mēs kopā varam – ticam! Ja Magone var, taču visi latvieši var! Ceļamies un ejam un prasām! Kaut vai pieci santīmi ir dzīvība citam, tā kā neesiet kūtri, atbalstiet mūs!” tā Magone.

Saistītās tēmas: Dzimšanas dienaMagone

youtube icon
Abonēt youtube