Publicitātes foto

Pie TV3 skatītājiem nonākusi šova “Saimnieks meklē sievu” jaunās sezonas iepazīšanās epizode, kuras laikā Baiba Sipeniece-Gavare ciemojās pie pieciem brašiem, darbīgiem un, pats galvenais, brīviem saimniekiem un vienas saimnieces, kuri gatavi aizvadīt elpu aizraujošu un mīlestības pilnu vasaru. Tagad visas sirdī brīvās dāmas un kungi aicināti rakstīt iepazīšanās vēstules izvēlētajiem saimniekiem.

“Mēs ticam, ka saimnieks ir jāvērtē nevis pēc skata, bet gan pēc darbiem un tieši sirdsbalsij vajag uzticēties mīlas lietās. Tāpēc šajā sezonā iekārojamo saimnieku sejas netika pilnībā atklātas, ļaujot potenciālajām līgaviņām visupirms iepazīt saimnieka personību, kā arī apskatīt viņa saimniecību. Vēstules saimnieki un šarmantā saimniece gaidīs līdz 25. jūnijam,” informē šova veidotāji.

Lūk, brīvie saimnieki un saimniece:

Mārtiņš (38)

Mārtiņš saimnieko lielā viesu namā, ir aktīvs dziedātājs un muzicētājs, vēlas satikt radošu meiteni, kura padarīs krāšņāku gan saimniecību, gan kopdzīvi. Savu viesu namu Mārtiņš sauc par savu otro bērnu, par darba skaisto pusi un nākotnes vīziju. Reiz ir bijis precējies, no pirmās laulības ir meitiņa, bet nu ir gatavs šķirt jaunu lapu savā dzīvē. Vecas muižas otrajā stāvā Mārtiņš paša rokām būvē sev apartamentus un vēlas satikt meiteni, kas gatava dot spārnus viņa idejām.

Jānis (24)

Jānis dzīvo lielā lauku namā kopā ar savu mammu, savā saimniecībā rūpējas par zirgiem. Viņš ir arīdzan kultūras dzīves organizators vietējā kultūras namā – viņš organizē pasākumus, dejo tautas dejas. Jānis meklē aktīvu otro pusīti, ar kuru kopā dejot pa dzīvi un baudīt lauku romantiku.

Juris (57)

Sportiskajam un aktīvajam saimniekam Jurim ir māja upes krastā, viņam ir arī savs viesu nams. Juris ir dienējis Afganistānā, savām rokām uzcēlis ne vienu vien māju un izaudzinājis divas meitas. Brīvajā laikā Juris dejo tautiskās dejas, iet uz sporta zāli, spēlē tenisu. Vēlas satikt tikpat aktīvu, skaistu dāmu, ar kuru kopā gan slēpot, gan doties romantiskos randiņos.

Sandis (30)

Jaunais uzņēmējs Sandis ir romantiķis, kuram patīk darboties ar koku. Kokapstrāde un galdniecība ir viņa sirdslieta, kas sagādā prieku un labprāt ar savu darbu iepriecina arī citus. Vēlas atrast patiesu mīlestību – meiteni ar ģimeniskām vērtībām.

Krišjānis (37)

Krišjāņa kaislība ir moči un ceļojumi, uz viņa skaistā moča ir brīva vieta kādai meitenei. Viņš ir aktīvs vīrietis, organizē dažādus pasākumus, kas saistīti ar motocikliem. Jau desmit gadus Krišjānis ir veģetārietis. Viņš vēlas satikt dāmu, kura būtu gatava dalīties viņa kaislībā pret motocikliem un mesties iekšā jebkurā piedzīvojumā, kā arī dāmu, kurai būtu laba humora izjūta, jo jokot Krišjānim patīk.

Ligita (54)

Jauneklīgā un pozitīvā Ligita ir kaislīga medniece, viņa medībās pilda dzinēja lomu, brīvajā laikā labprāt apmeklē teātri un koncertus. Pēc dabas viņa ir ļoti atvērta, komunikabla un jautra. Lai gan Ligitas saimniecība nav liela, darbu tur netrūkst. Viņa vēlas satikt vīrieti, ar kuru aiziet uz balli, pērties pirtiņā un kurš labprāt palīdzēs saimniecības darbos.

Lasiet arī: Šlesers ar kārtējo protesta akciju centīsies panākt Saeimas atlaišanu

Ja saimnieki ir likuši jūsu sirdīm pukstēt straujāk, neturiet sveci zem pūra, rakstiem savam izvēlētajam saimniekam vai saimniecei vēstuli līdz 25. jūnijam vietnē www.tv3.lv/saimnieks, mudina šova rīkotāji.

youtube icon
Abonēt youtube