Foto: Pexels

Bērnu slimnīcā pēkšņi nomirusi ar vēzi slima bērniņa mamma. Jaunā sieviete, kura slimnīcā uzturējusies kopš Ziemassvētkiem, lai būtu klāt savai atvasei ārstēšanās laikā, pēkšņi devusies mūžībā.

“Dzīvoja reiz strādīgs puisis, sapazinās ar meiteni, radās bērniņš, kopīga māja, sapņi un darbs – sava bišu drava Kurzemes mežos. Ziemas vidū atnāca nelaime. Mazajam ķiparam konstatēja vēzi, kopš Ziemassvētkiem līdz šim brīdim puisītis ar mammīti atradās BKUS, ārstējot smago slimību. Vakar no rīta mamma nepamodās… Jauna, vesela sieviete miegā aizgāja mūžībā,” vietnē “Facebook” situāciju skaidro Linda Konrade.

Kā norādīts ierakstā, šobrīd vīrs ir sabrucis un viņam ir vajadzīgs atbalsts un palīdzība: “Ģimenes galvenais iztikas avots ir medus ievākšana un tirdzniecība, taču vīram šobrīd jāatrod pārcilvēcīgi spēki, lai darbu turpinātu, tāpēc, atbalstot viņu, esam uzņēmušies organizatorisko pusi medus pārdošanā. Medus no Engures apkaimes mežiem atrodas Engurē, Tukuma novads.”

Trīs litrus medus iespējams  iegādāties par 20 eiro, divus litrus – par 15 eiro, litru – par desmit eiro, bet puslitru – par pieciem eiro. Lielās sabiedrības atsaucības dēļ, daudziem vēloties sagrauto tēvu atbalstīt finansiāli ar ziedojumu,  publiskots arī konta numurs: Ivars Soms, LV39HABA0551041013534, Swedbank.

Interneta lietotāji pie ieraksta ne vien pauž līdzjūtību ģimenei un izturību mazajam bērniņam ārstēšanās laikā, bet arī gatavību ziedot, iegādāties medu un pat organizēt medus nogādāšanu no Engures līdz Rīgai, Jūrmalai un citām vietām Latvijā.

Ar aicinājumu palīdzēt grūtā brīdī dalījušies arī citi “Facebook” lietotāji. “Savu bērnības kaimiņieni, klases, mākslas skolas un augskolas biedreni, gurū grāmatvedības lietās, sveču liešanas meistari, visdrosmīgāko mammu savam puisēnam, labu draudzeni un tā es varētu turpināt un turpināt … tā arī vairs nesatikšu …  Aicinu atbalstīt man tuvu draugu ģimeni,” raksta Antra Rosicka, piebilstot, ka var palīdzēt ar medus piegādi Kandavas pusē. Arī “Facebook” lietotāja Marta Soma raksta: “Šo nevar aptvert ne ar prātu,ne ar sirdi! Paldies,ikvienam,kurš iegādājas produkciju, sniedz palīdzīgu roku, kādu padomu un atbalsta! Lai Jums visiem stipra veselība!”

Lasiet arī: Prigožina dubultnieks vairākkārt apmeklējis Lietuvu

Rītakafija.lv izsaka līdzjūtību mirušās sievietes ģimenei, draugiem un tuviniekiem.

Saistītās tēmas: BKUSEngureIvars SomsLinda Konrademedusmirst mamma

youtube icon
Abonēt youtube