Foto: Pexels

Dažas dienas pirms Lielbritānijas karalienes Elizabetes II nāves daudzos pasaules medijos izplatījās ziņa, ka kāds līdz šim nezināms ķīniešu pravietis pareģojis precīzu viņas nāves datumu. Kas ir šis cilvēls un kā viņam tas izdevās, neviens nesaprot, tomēr tagad daudzi ieklausās viņa vārdos.

Ķīnietis ne tikai pareģojis karalienes nāvi, bet ar savu prognozi piedalījies kādā totalizatorā, laimējot 840 tūkstošus dolāru. Zināms, ka pēc tam vīrietis pārcēlies uz pastāvīgu dzīvi Turcijā un nolēmis vēlreiz iejusties pravieša lomā, vēsta Starhit.

Ķīnietis pareģo civilā aviolainera avāriju līdz šā gada 1.oktobrim, kā arī mēģinājumu noslepkavot kādas ANO dalībvalsts līderi un viņa nāvi, kas notiks līdz 2024. gada beigām.

Savukārt līdz 2025. gadam, pēc ķīnieša domām, pasaule piedzīvos jebkāda veida kodolieroču izmantošanu vai teroristu uzbrukumu, izmantojot tā dēvētās “netīrās bumbas”.

Ķīnietis ar šiem pareģojumiem piedalās dažādos totalizatoros – precīza viņa likmju summa nav zināma, taču bukmeikeri atklāj iespējamos laimestus: vienā gadījumā tie ir “desmiti”, bet abos pārējos – “pāris simti” tūkstošu dolāru.

Neparastas likmes totalizatoros tiek pieņemtas visā pasaulē. Piemēram, 2014. gadā kāds gaidīja “futbolista kodumu Pasaules kausa izcīņā”, un daži arī uzskata, ka “Marks Cukerbergs ir rāpulis”.

Lasiet arī: Rosina ieviest 7% barjeru partiju iekļūšanai Saeimā

Dažādas prognozes tiek izteiktas arī attiecībā uz karu Ukrainā. Liela daļa prognozētāju sliecas uzskatīt, ka konflikts Ukrainā tiks atrisināts šā gada beigās – nākamā gada sākumā, bet citi domā, ka tas tiks iesaldēts.

youtube icon
Abonēt youtube