Foto: Instagram @citi_zeni

Nauris Puntulis, Renārs Zeltiņš, Kaspars Daugaviņš un citi sabiedrībā atpazīstami cilvēki kopā ar grupu “Citi Zēni” radījuši hitu “Cits Līmenis,” lai novēlētu veiksmi Latvijas Basketbola izlasei pirms izšķirošās ceturtdaļfināla spēles FIBA Pasaules Kausā.

“Šis gads nenoliedzami ir pārpildīts nacionālā lepnuma brīžiem kā sportā, tā arī kultūrā. Latvijas Basketbola izlase šogad ir mums uzdāvinājusi iespēju sanākt kopā un sajusties vienotiem, tādēļ vēlējāmies parādīt, ka “sestais laukuma spēlētājs” viņus atbalsta ne tikai arēnā, bet arī mājās,” tā kopīgo veikumu komentē grupas “Citi Zēni” solists Jānis Pētersons.

Dziesmas videoklipā piedalās arī ļoti daudzi sabiedrībā atpazīstami cilvēki, lai izrādītu kopīgu cieņu un atbalstu basketbolistiem. “Lai gan ideja par kopīgu sveicienu izlases puišiem tapa tikai sestdienas vakarā, tomēr realizēt šo mērķi bija diezgan viegli. Visi uzrunātie cilvēki bija ļoti atsaucīgi, jo nav nekas, kas šobrīd mūs vienotu vairāk kā basketbols,” šādi videoklipa tapšanu apraksta grupas “Citi Zēni” solists Dagnis Roziņš.

Videoklipa režisori Mārtiņš Goldbergs un Ritvars Bluka izsakās, ka “”Mūsu Zeme Latvija” ir sauklis, kuru bez šaubām vēlētos dzirdēt arī PK finālā, taču izlases iekļūšana ceturtdaļfinālā jau vien ir milzīgs panākums. Mums ir ar ko lepoties.”

Dziesmas videoklipā dalību ņēmuši Nauris Puntulis, Renārs Zeltiņš, Kaspars Daugaviņš, Aminata, Mārtiņš Staķis, Edgars Točs, Andris Daugaviņš, Māra Upmane-Holšteina, Kārlis Kazāks, Toms Grēviņš, Edgars Bāliņš, Rūdolfs Kugrēns, Kārlis Ķilkuts, Marģers Majors, Santa Kola, Ričijs Rū, Fiņķis, Lelde Dreimane, Rihards Lepers, Lauris Zalāns, Kašers, Rūta Reinika-Preisa, Vitālijs Prutskis, grupa “Citi Zēni” un RTU Cheer karsēju komanda.

Šis ir trešais singls no grupas “Citi Zēni” gaidāmā otrā studijas albuma. Pirmais singls “Vecumdienas” tika prezentēts “Zelta Mikrofons ‘23” ceremonijā jau šī gada Janvārī un otrais “Baļļīte” tika izdots šī gada jūnijā. “Tā kā mūsu mūzika ir sava veida sabiedrības spogulis, tad arī albumu esam nolēmuši saukt atbilstoši tam, kas šogad bijis svarīgs,” tā darbu pie ieraksta komentē grupas “Citi Zēni” basģitārists Roberts Memmēns. “Mūsu otro studijas albumu sauks “Cits Līmenis” tieši par godu skaistajiem brīžiem, kurus mums dāvājuši mūsu sportisti un svētki.”

Lasiet arī: Matemātikas entuziasts no Vidzemes skaitļu loterijā laimē teju pusmiljonu eiro

youtube icon
Abonēt youtube