Foto: Tim Reckmann/Flickr

Piektdien, 1. septembrī, laimēts Latvijā šogad lielākais laimests skaitļu loterijā Eurojackpot. Tas ticis kādam matemātikas entuziastam no Vidzemes. Laimīgā biļete iegādāta Latvijas Loto interneta veikalā iLOTO.

Rudens Latvijā ir sācies ar aizraujošu notikumu – kāds lauksaimnieks no Vidzemes, uzminot Eurojackpot 5+1 skaitļus, laimējis 447 557,90 eiro. “Veiksme un matemātika var iet roku rokā,” stāsta laimētājs.

Loterijas biļeti iegādāties esot pamudinājusi sieva – liktenīgajā dienā esot jutusi, ka gaidāma veiksme.

Būdams skaitļu un aprēķinu entuziasts, viņš iegādājās vienu Eurojackpot loterijas biļeti, skaitļu izvēlei izmantojot savu unikālo stratēģiju. Pēc Eurojackpot izlozes sieva  pamanījusi ziņu latloto.lv – kāds Latvijā esot laimējis gandrīz pusmiljonu eiro. Viņa esot bijusi  pārliecināta, ka laimētājs ir viņas vīrs. “iLOTO kontā atklāju, ka Latvijas laimētājs tiešām esmu es! Salīdzināju visus skaitļus, noskatījos izlozes ierakstu, lai saņemtu apstiprinājumu savai veiksmei. Biju ļoti priecīgs un gandarīts par rezultātu,” vīrietis stāsta, ar smaidu uzverot, ka sieva ir jāklausa! Vīrietis tic, ka kādu dienu viņam izdosies uzminēt visus laimīgos Eurojackpot skaitļus un laimēt vairākus miljonus vērtu laimestu.

Laimētājs tic, ka katra cilvēka darbība var nest paliekošu vērtību: “Ir jādara pašam, jāpalīdz citiem, jo tas vainagojas ar panākumiem.” Tāpēc viņš laimestu ieguldīšot lauksaimniecības projektu attīstībā, kas ļaus tapt jaunām vērtībām un iespējām. Veiksmīgais vidzemnieks savu stāstu noslēdz ar novēlējumu: “Mēs dzīvē laimējam katru dienu, vien jāprot to saredzēt un izprast. Nedrīkst zaudēt ticību savām spējām! Bet nevajag arī uzskatīt loteriju par ienākumu avotu – tā ir tikai patīkama izklaide.”

Lasiet arī: Pīlēns jūtas atvieglots, ka nav ievēlēts par prezidentu

Saistītās tēmas: Eurojackpotlaimestiloterijaskaitļu loterijas

youtube icon
Abonēt youtube