Baiba Sipeniece – Gavare. Foto: Laura Celmiņa, Ārlietu ministrija/Flickr

Šovu vadītāja un humoriste Baiba Sipeniece – Gavare, apmeklējot rotu mākslinieka Krista Zariņa jaunās kolekcijas “Hronika” prezentācijas pasākumu, papildinājusi savu rotu kolekciju ar vērtīgu pirkumu, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Humoriste par 630 eiro iegādājusies unikālu gredzenu ar turmalīna aci no sērijas “Jūras akmeņi”.

Jāpiebilst, ka gredzena vērtība pārsniedz minimālās algas apmēru Latvijā, kas no 2023. gada ir 620 eiro.

“Baigi ceru uz plastiskās ķirurģijas palīdzību un visādiem citādiem brīnumlīdzekļiem, jo mūsdienās ir iespēja saģērbties tā, lai tu neizskaties pēc tantes,” tā savulaik intervijā žurnālam “Privātā Dzīve” teikusi Baiba Sipeniece-Gavare.

Savukārt vaicāta, kad sievietēm ir pusmūža krīze, viņa intervijā izdevumam norāda: “Kad tu sāc saprast, ka neko vairs nevar noķert aiz astes. Krunkas ir acīmredzamas, upes izgājušas no krastiem.”

Pēc Sipenieces-Gavares domām, “katram pusmūža krīze pienāk ļoti individuāli. Skolas salidojumos esmu redzējusi, ka dažas skolasbiedrenes sevi jau ir norakušas, atnāk kaut kādos “Ogres trikotāžas” kostīmos. Lai gan, ja sievietes ap 50 tērpjas rozā treniņtērpā un uz galvas divas balinātas zirgastītes karājas, tas arī tā… Nevar saprast, kurai lielāka krīze iestājusies.”

Vaicāta, vai pašai vēl pusmūža krīzes nav, Sipeniece -Gavare žurnālam norāda, ka “nevar jau zināt. Pats to nevari noteikt. Vislabāk no malas var redzēt. Bet ļoti ceru, ka nepienāks brīdis, kad man negribēsies, lai kāds mani fotografē”.

“Nupat biju Botāniskā dārza Tropu mājā, kur mums bija filmēšana. Gaidījām brīdi, kad taurenītis uzsēdīsies man uz pleca. Tā, lai būtu skaisti. Bet tā taureņu mājas meitene saka: “Viņi tā nedara!” Domāju: ai, rau’ viņ’ kociņ – filmējam tāpat. Un te pēkšņi ienāk viena sieviete ap gadiem 60-70, tērpusies raibā jaciņā, un tas taurenis ņem un uzsēžas uz jaciņas. Es viņai saku: “Aaaa, cik skaisti! Es tūlīt jūs nofotografēšu!” Bet viņa šausmās iekliedzās: “Tikai ne seju!” Sākumā domāju – varbūt viņa ir kaut kādā liecinieku aizsardzības programmā, bet tomēr pajautāju: “Kas tad jūsu sejai vainas?” Iedomājies, viņa dzīvo kādu laiciņu ar domu, ka viņai ir veca un nesmuka seja. Bet tā nebūt nav!” izdevumam “Privātā Dzīve” stāsta Sipeniece – Gavare.

Lasiet arī: Kristapu Zuti un tiktokeri Pakalni vaino maksājumu kavēšanā par nomāto māju

Saistītās tēmas: Baiba Sipeniece–GavareKrists Zariņš

youtube icon
Abonēt youtube