Foto: Pixabay

Miljonāram Jūlijam Krūmiņam kopā ar meitu Maiju Krieviņu janvāra vidū kārtējo reizi bija jāstājas tiesas priekšā krimināllietā par “Moet” šampanieša pudeles dāvināšanu Veselības inspekcijas bijušajai amatpersonai Tatjanai Morozovai. Nu viņš nolēmis, ka spriedumu vairs nepārsūdzēs un samaksās piespriesto sodu, lai lieta ātrāk tiek izbeigta, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Tika apstiprināts tas, ko prokurors prasīja jau pirmajā dienā – soda naudu man un meitai,” izdevumam atklāj Krūmiņš, kuram piespriests 12 900 eiro sods. Savukārt viņa meitai Marijai būs jāšķiras no 6450 eiro.

Miljonārs pēdējā vārdā lūdza tiesu viņu attaisnot, bilstot, ka pirms mēneša viņam palika 80 gadi un attaisnojošs spriedums būtu labākā dāvana viņam jubilejā.

“Es jau šobrīd desmit procentus savas dzīves jeb astoņus gadus esmu pavadījis noziedznieka statusā,” tiesu iežēlināt centās Krūmiņš, taču tā bija nelokāma.

“Bijušajai amatpersonai šampanieša lietā noteikta brīvības atņemšana uz pieciem mēnešiem nosacīti ar pārbaudes laiku uz sešiem mēnešiem, kā arī 60 stundu piespiedu darbs. No viņas piedzenama arī kukuļa priekšmeta, proti, šampanieša pudeles vērtība – 30 eiro,” izdevumu informē Rīgas apgabaltiesas priekšsēdētājas palīgs sabiedrisko attiecību jautājumos Raimonds Ločmelis.

Lasiet arī: Bijušais Saeimas deputāts dodas karot uz Ukrainu

Lasiet arī: VIDEO | Samanta Tīna sajūsmina ar video, kur redzama zirga mugurā

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Jānis Jarāns nospēlē policista lomu jaunā pašmāju komēdijā Gandrīz vecpuisis

Lasiet arī: Kad vairs nav jūtu – kā šķiras katra no zodiaka zīmēm

Lasiet arī: Ždanoka strādājusi Krievijas izlūkdienestam, atklāj nopludināti epast

Lasiet arī: Rūtu Dvinsku TV3 laika ziņās nomainīs Lelde Ceriņa

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube