Einars Repše. Foto: Reinis Inkēns, Saeima/Flickr

“Veselības likstas saasināti un atkal ir klāt, bet visur vajag līdzekļus. Milzīgs murgs! Steidzami ļoti meklēju, kur saņemt cerību un iespēju,” žurnālam “Kas Jauns” atklāj ekspremjera Einara Repšes un ērģelnieces Ingunas Putniņas meita, fotogrāfe Madara Repše.

Pirms nepilniem četriem gadiem sabiedrība saziedoja vairākus tūkstošus eiro, kas bija nepieciešami Madaras Repšes dzīvības glābšanai. Tā bija jau septītā operācija, kas noritēja veiksmīgi.

Madara jau kopš 15 gadu vecuma sirgst ar iedzimtu gremošanas orgānu sistēmas daļas defektu, un tikai pirms dažiem gadiem ārsti Nīderlandē noteica precīzu diagnozi un uzņēmās ārstēšanu. Tagad Madara Repše dzīvo, strādā un ārstējas Latvijā.

Tagad veselības problēmas atkal ir saasinājušās un steidzami jārisina. Vienīgais kavēklis ir nepieciešamā nauda, kādas pašas ģimenei nav, taču Madara nespēj vēlreiz saņemties un publiski lūgt svešiem cilvēkiem ziedot, vēsta izdevums.

“Operācijai vajadzēja būt jau pirms gada, bet visi apstākļi darīja savu. Tagad arī – vispirms citā klīnikā jāizdara “mājasdarbs” no ķirurga un tur milzīga summa! Turklāt steidzami, jau kavējos un vēl ceru. Ļoti, ļoti vajag vairāk darbu – pasūtījumu bildēm, lai varu nopelnīt vairāk. Būtu ļoti pateicīga par atbalstu, iegādājoties bildes,” ar lielu piespiešanos žurnālam atklāj Madara.

Izmisuma vadīta, viņa pat pastarpināti centās vērsties pie miljonāra Jūlija Krūmiņa, taču cerēto atsaucību un atbalstu neguva. Viņš tiešā tekstā pateica, ka Madarai palīdzēt nevar tikai tāpēc, ka viņa ir Einara Repšes meita. “Viņš man savulaik ļoti sliktas lietas biznesā nodarīja. Tāpēc tagad savai meitai lai palīdz pats!” tā Krūmiņš.

Šī ziņa ļoti saskumdināja Madaru, un uzzinot Krūmiņa atbildi, viņa neslēpa: “Jā, mazliet šokējoši, bet neko darīt. Smagi, ka uzvārda un saistības dēļ esmu šādā situācijā kā ķīlniece. Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu. Daudz un visādās sfērās. Ir smagi, ka tēva dēļ automātiski esmu “citā listē”. Sava uzvārda dēļ, pat ja tas būtu pilnībā mainīts, nemainītos cilvēku attieksme, ka esmu kāda meita. Ar to diemžēl jādzīvo, lai ko daru, lai kā cenšos,” izdevumam norāda Madara Repše.

Lasiet arī:  Magone: Mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu

Lasiet arī: VDD pērn izmeklējis līdz šim lielāko spiegošanas gadījumu skaitu Latvijā

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze martam: gaidāms ļoti romantisks mēnesis

Lasiet arī: Staltbriežu vajāšana Saldus novadā: gan šauti, gan mēģināti notriekt ar auto

Lasiet arī: Dumpis: Nebūšu tas, kurš raudās, ka neredzu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube