Foto: Pexels

Situācija Krievijā 2024. gadā būs nestabila – gaidāmi tautas nemieri, opozīcijas rašanās, iespējamas jaunas valdības vēlēšanas. Valstij gaidāms grūts gads, ekonomiskā krīze saasināsies, pareģo par Kazahstānas Vangu dēvētā Vera Liona.

Viņa prognozē, ka Krievijai vēl ilgi būs jācīnās ar karadarbības Ukrainā sekām, jo pastāvīgā finanšu resursu aizplūšana negatīvi ietekmē sabiedrību. Tomēr gaišreģe paredz, ka krīzes situācija Krievijā neturpināsies ilgi un krasi negatīvas sekas nevajadzētu gaidīt, tomēr cilvēkiem jābūt uzmanīgiem ar naudu, jātaupa nauda un jāveido drošības spilvens, vēsta 2023g.ru.

Pēc viņas sacītā, Krieviju “vajās” reliģiskie skandāli, un patriarhs spēlēs savu lomu šajā jautājumā.

Arī Ukrainai gaišreģes Veras Lionas prognozes 2024. gadam nav īpaši iepriecinošas – pēc viņas pareģotā, Ukrainas ekonomika nīkuļos, turklāt valsts zaudēs atsevišķas teritorijas. Pēc Lionas domām, 2024.gads būs pagrieziena punkts – vai nu okupētās teritorijas tiks atdotas ukraiņu tautai, vai arī tās tiks zaudētas uz visiem laikiem.

Konflikts ar Krieviju sasniegs savu kulmināciju un situācija saasināsies. Arvien vairāk tiks runāts par kodolieroču izmantošanu un kodolkara perspektīvām, brīdina gaisreģe.  Taču, pēc Lionas domām, tam ir tikai demonstratīvs un biedējošs raksturs un līdz kodolpotenciāla reālai izmantošanai nenonāks. Tāpat Liona pareģo, ka konfliktam Donbasā vajadzētu beigties 2024.gadā.

Runājot par notikumiem pasaulē, Vera Liona prognozē, ka politiskā situācija būs nestabila. Pēc gaišreģes domām, valstīm ir kritiski svarīgi nostāties mierīgas mijiedarbības pusē, pretējā gadījumā pasaulē valdīs haoss – ilgi kari, bads, cilvēku upuri.

Iespējams, 2024. gadā Krievija un ASV uzsāks sarunas – ja tā notiks, spriedze starp abām valstīm mazināsies un jauna pasaules kara nebūs. Ķīnas pozīcija pasaules arēnā pieaugs, stiprināsies attiecības starp Krieviju un Ķīnu, domā gaišreģe.

Pēc viņas sacītā, pasaulē mazināsies interese par koronavīrusa pandēmiju, tomēr slimība joprojām prasīs daudzas dzīvības. Gaišreģe uzskata, ka Eiropas iedzīvotāju skaits pakāpeniski samazināsies.

Pasaulē pieaugs noziedzība. Teroristu organizācijas kļūs aktīvākas un pieaugs teroristu uzbrukumu skaits. Darbosies gan grupas, gan individuāli spridzinātāji pašnāvnieki. Āzijas valstīs iespējamas problēmas ar dzeramo ūdeni. Stiprināsies Krievijas attiecības ar Japānu, prognozē Vera Liona,  iesakot cilvēkiem nezaudēt drosmi, lūgties un ticēt labākajam.

Vera Liona ir slavena gaišreģe un dziedniece no Kazahstānas, kuru nereti salīdzina ar Vangu. Gaišreģe, kura dzimusi 1962. gadā, kļuva atpazīstama ar saviem pravietiskajiem sapņiem, spēju sazināties ar gariem un nākotnes pareģojumiem.

Lasiet arī: Eksperti: Ja turpināsim, kā šobrīd, tad ES vidējo līmeni sasniegsim pēc 1464 gadiem

Viņa savulaik prognozējusi plūdus Kazahstānā, un patiešām 2018. gadā valsts austrumu daļu skāra smagi plūdi, kuru rezultātā tika iznīcināti daudzi objekti. Tāpat gaišreģe solīja pasaulei globālas pārmaiņas 2020. gadā, norādot, ka situācija skars visus un kādu laiku planētu pārņems kopīga problēma. Tolaik Vera Liona situāciju precīzi neaprakstīja, taču tagad ir skaidrs, ka zīlniece paredzēja koronavīrusa pandēmiju. Tāpat viņa paredzēja pagrieziena punktu un bīstamu brīdi 2022. gada oktobrī Krievijas un Ukrainas konfliktā – kā zināms, šajā laikā Krievijā tika izsludināta mobilizācija.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: gaišreģepareģojumi 2024.gadamVera Liona

youtube icon
Abonēt youtube