Foto: Pexels

Nākamo – 2024. gadu – pārvaldīs astotais arkāns klasiskajā Taro kāršu sistēmā, ko dēvē par Spēku. Šis arkāns galvenokārt simbolizē milzīgu dzīvības enerģiju, kas var izpausties gan pozitīvā, gan negatīvā aspektā, vēsta Predskazanie.

Tāpēc Spēkam ir diezgan daudz interpretāciju. Pirmā interpretācija, kas ir viena no galvenajām, ir mīlestība pret dzīvi, spēcīga motivācija konkrētai darbībai un aizraušanās. Otrā Spēka interpretācija ir drosme, bezbailība. Trešā ir gatavība riskēt. Ceturtā interpretācija ir nosliece uz radošumu kopumā un jo īpaši uz radošu pieeju dzīves problēmu un uzdevumu risināšanai. Šī iemesla dēļ 2024. gads acīmredzami solās būt interesants un notikumiem bagāts.

Runājot par varu un politiku, 2024. gads būs spēcīgu personību laiks, tāpēc varam sagaidīt lielus notikumus, varbūt pat izrāvienus. Taču jāpatur prātā, ka politiskajā arēnā var parādīties kaislīgi, emocionāli cilvēki, kuri tiecas veikt iespaidīgas darbības un piesaistīt uzmanību, kas nozīmē, ka planētas politiskā dzīve brīžiem līdzināsies šovam.

No otras puses, beidzot no politiķiem varēs sagaidīt gudrību, stingrību un gribasspēku, un tāpēc vismaz daļa politiķu no vārdiem pāries pie darbiem un reālas rīcības. Politiķus, visticamāk, gaida konkrēti uzdevumi, kas prasīs tiešumu, pašpārliecinātību un patiesības paušanu. Tiks godāta politiķu spēja cīnīties par saviem principiem un vienlaikus piedot citu cilvēku vājības (bet tām nepiekāpties). Ikdienas dzīve periodiski sagādās smagus izaicinājumus, kas liks politiķiem izjust saspīlētu gaisotni. Ar to cienīgi un veiksmīgi tiks galā tie politiķi, kuriem raksturīga neatlaidība un vienlaikus pacietība un pozitīva attieksme pret pretiniekiem.

2024. gads no cilvēkiem prasīs lielu fizisko izturību. Spēka gads ir ļoti piemērots dziedniecisko sistēmu izmantošanai, iespējams, pat tādu, kas pirmajā mirklī šķiet ekstrēmas.

Padomi veiksmīgai Spēka gada aizvadīšanai

Izmantojiet iespēju izpausties, parādīt savus talantus un prasmes. Atzinības iespēja šajā gada ciklā ir ļoti liela, un jums noteikti jācenšas to izmantot. Ja rodas kādas problēmas, mēģiniet saglabāt mieru. Nekontrolēta emocionalitāte gandrīz noteikti jums nenāks par labu. Ja redzat iespēju demonstrēt personīgās līdera īpašības, noteikti izmantojiet to. Pat ja tas saistās ar noteiktām grūtībām, tā jābūt – atcerieties, ka visas grūtības ir pārejošas. Esiet konsekvents savos nodomos, nebaidieties un nekautrējieties demonstrēt personīgās ambīcijas un riskēt. Nākotnē tas noteikti attaisnosies.

Lasiet arī: Petraviča: ZZS piedāvā divām trūcīgām pensionārēm kļūt par lesbietēm

Spēka gadā cilvēkus gaida daudzi garīgi pārbaudījumi. Nāksies saskarties ar situācijām, kurās pirmā reakcija parasti ir emociju uzliesmojums, kas mudina uz nesavaldību vārdos vai pat darbībās. Uzdevums, ar ko 2024. gadā saskarsies lielākā daļa mūsu planētas iedzīvotāju, ir nepieciešamība nomierināt šādas negatīvā virzienā vērstas kaislības izpausmes. Tajā pašā laikā vēlmēm nevajadzētu aprobežoties tikai ar nodomiem, bet arī izpausties praktiskā darbībā. Vissvarīgākais cilvēku garīgās dzīves aspekts Spēka gadā ir mīlestības veidošana pret pasauli, savu tuvāko un pat svešinieku.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube