Foto: Pexels

Astroloģijā ir tāds termins kā “Pelnrušķītes vārti”, kad zvaigžņu un planētu aspekti sarindojas tā, ka sieviete var satikt savu mīlestību un gandrīz nekavējoties arī apprecēties. Atbildīgais par to gan vēdiskajā, gan Rietumu astroloģijā ir Jupiters, kas simbolizē potenciālos pielūdzējus, vēsta Wday.

2024. gada aprīlī Jupiters savienosies ar Urānu, kas nozīmē, ka jūs varat pilnīgi pēkšņi satikt savu mīlestību. Šī būs situācija, kuru ir gandrīz neiespējami iedomāties vai paredzēt, jo Urāns astroloģijā pārvalda situācijas ārpus loģikas un veselā saprāta!

Astroloģe un tarologe Jūlija Lifanova stāsta, kam 2024. gadā jaunas iepazīšanās var beigties ar pēkšņu un laimīgu laulību.

Vērsis

Līdz 2024. gada beigām jums ir visas iespējas ne tikai satikt savu sapņu vīrieti, bet arī apprecēties ar viņu. Romantika var sākties ar kaislības uzplaiksnījumu, jo Jupiters jūsu zīmē ir atbildīgs par intīmām attiecībām. Turklāt šī pati sfēra kontrolē krīzes situācijas jūsu dzīvē – visticamāk, ka iepazīšanās var notikt kritiskā brīdī vai pavisam pēkšņi. Piemēram, jūsu mīlestība var būt ārsts slimnīcā vai cilvēks, kurš palīdzēs sarežģītā situācijā.

Jaunava

Līdz 2024. gada maija beigām Jupiters virzīsies cauri sektoram, kas jūsu zvaigžņu kartē atbild par ceļojumiem un mācībām – tas nozīmē, ka jums var būt brīnišķīga iepazīšanās ar ārzemnieku, skolotāju vai personu, ar kuru kopā mācīsieties. Svarīgi, ka no 2024. gada jūnija Jupiters ienāks sektorā, kas astroloģijā atbild par stausu, un kas rada lielas iespējas, ka mīļotais var izteikt bildinājumu ļoti drīz pēc iepazīšanās. Labvēlīgs laiks kāzām ir 2024. gada beigas vai 2025. gada sākums.

Dvīņi

Tuvākā pusgada laikā jūs varat sākt attiecības ar vīrieti, kas sākumā jums nešķitīs īpašs. Viņš var būt no jūsu pagātnes, vai arī jūs vienkārši sarakstīsities vai satiksities, īpaši nepubliskojot savu saziņu. No 2024. gada jūnija Jupiters ienāks jūsu zīmē, kas nozīmē, ka jūs par savām attiecībām, iespējams, paziņosiet apkārtējiem. Tas tiks darīts pēc partnera iniciatīvas, jo, visticamāk, viņš jums izteiks bildinājumu (līdz 2024. gada beigām).

Lauva

2024. gada aprīlī jūsu zvaigžņu kartes statusa sektorā savienosies Jupiters un Urāns – tas nozīmē, ka dzīvē var gadīties pēkšņa tikšanās ar vīrieti, kas ļoti drīz pēc iepazīšanās par jūsu attiecībām izstāstīs apkārtējiem vai arī pats būs sabiedrībā pazīstama persona. Pastāv liela iespēja iepazīties 2024. gada aprīlī vai arī līdz 2024. gada aprīlim paziņot “pasaulei” par savām attiecībām.

Strēlnieks

“Pelnrušķītes vārti” atvērsies no 2024. gada jūnija, kad zvaigžņu kartes laulību sektorā ienāks Jupiters. No aprīļa pastāv iespējas uzsākt pēkšņu romānu ar kolēģi, vēlāk šīm attiecībām izvēršoties par kaut ko ārkārtīgi nopietnu. Jau no 2023. gada 29. septembra jums pastāv liela iespējamība satikt potenciālo topošo vīru! Visticamāk, šis cilvēks izteiks bildinājumu 2024. gada beigās vai 2025. gadā.

Auns

Nākotnes karmiskais mezgls pārvietojas caur jūsu zīmi kopš 2023. gada 18. jūlija, bet pagātnes mezgls virzās caur jūsu partnera sektoru. Tas nozīmē, ka līdz 2025. gada janvārim var diezgan ātri pamest vienas attiecības un uzsākt jaunas. Nebaidieties no pārmaiņām! Jupiters virzās pa jūsu zvaigžņu kartes pašcieņas sektoru, kas nozīmē, ka līdz 2024. gada jūnijam visi cilvēki, ar kuriem veidosies romantiskas attiecības, ietekmēs jūsu pašapziņu. Vīrietis, kurš parādīsies jūsu dzīvē, var burtiski “atvērt acis” uz jums pašu un apkārtējo pasauli. 2025. gada jūnijā Jupiters ienāks jūsu kartes nekustamo īpašumu sektorā, kas nozīmē, ka līdz 2025. gada vasarai veiksmīgi atrisināsiet mājokļa problēmu, piemēram, pārvācoties vai nopērkot kopīgu īpašumu.

Lasiet arī: FOTO | airBaltic darbinieces pozē ikgadējam aviokompānijas kalendāram

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube