Foto: Pexels

Galvenā planēta, kas 2024.gadā dāsni dalīs dāvanas visiem, būs Jupiters – turklāt ir četras zodiaka zīmes, kurām karjerā veiksies jo īpaši, vēsta Wday.

Lauva

Aprīlī un maijā izšķirsies svarīga situācija attiecībā uz tavu karjeru un profesionālo piepildījumu – Jupiters kopā ar Urānu atradīsies tavas zvaigžņu kartes virsotnē, atbildot par tādu jomu kā statuss. Šis ir pārsteidzošs un spēcīgs sasniegumu periods, kas var aizvest tālāk par tavām  idejām un vēlmēm – Urāns bieži vien rada neticamu apstākļu sakritības, kad pati likteņa griba un daži liktenīgi apstākļi tevi “uzved virsotnēs”. 8. maijā tev var piedāvāt jaunu amatu, vai arī pats atradīsi darbu ar lielāku algu. Tāpat kāds straujš un veiksmīgs pavērsiens var būt saistīts ar tavu darbu interneta vidē.

Vērsis

Tevi gaida fenomenāls aprīlis un tikpat spilgts maijs! Esi gatavs lielai veiksmei, kas dzīvē var ienest lielu kapitālu – Jupiters tavā zvaigžņu kartē ir atbildīgs par mantojumu, kā arī ieguldījumiem. Ja tev ir savs bizness, tad ar tevi var sazināties investors, vai arī pats uzņemsies nopietnas finansiālas saistības un sāksi savu biznesu. Tie, kas strādā lielās finanšu kompānijās, var cerēt uz nopietnu paaugstinājumu. Šādi astronotikumi notiek ārkārtīgi reti, tāpēc var droši teikt, ka 2024. gada aprīlī un maijā ir nepieciešams pat nedaudz riskēt, jo tas attaisnosies, norāda astroloģe un tarologe Jūlija Lifanova.

Dvīņi

2024. gada jūnijā Jupiters ienāks tavā zīmē – tas nozīmē fenomenālu veiksmi, ko pat grūti paredzēt. Līdzīgs aspekts pastāvēja 2012. gadā, tāpēc, ja toreiz kaut kādā veidā paveicās, tagad situācija var atkārtoties, bet plašākā mērogā. Tieši 2024. gada jūnijā, pateicoties Jupiteram un lielajai finanšu planētai Plutonam, var gaidīt gan finansiālus panākumus, gan slavu. Jupiters tavā karjerā ir atbildīgs par partneriem, klientiem un juridiskiem jautājumiem, bet Plutons pārvalda domubiedru sektoru. Tev var tikt piedāvātas karjeras iespējas veiksmīgā un, visticamāk, starptautiskā komandā. Pastāv iespējas nokļūt uz žurnāla vāka, izdot savu grāmatu vai iegūt popularitāti.

Jaunava

No 1. līdz 3. jūnijam gaidi brīnumus – Jupiters ienāk tavas zvaigžņu kartes karjeras sektorā! Tevi sagaida paaugstinājums, visticamāk, ar algas pieaugumu. Venera, kas valda tavas zvaigžņu kartes naudas sektorā, no 2024. gada 28. maija līdz 18. jūnijam tur atradīsies kopā ar Jupiteru – gaidi finansiālu izaugsmi. Kas attiecas uz tavu profesiju, ja tā ir saistīta ar IT tehnoloģijām, izdevējdarbību, medicīnu vai ēdināšanas jomu, tevi gaida veiksme.

Lasiet arī: Pazudušās Annas Jansones dzīvesbiedrs sievai sagatavojis Ziemassvētku dāvanu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube