Foto: Pexels

Karmisko mezglu ass Aunā un Svaros pārvalda laulību jomu, kas nozīmē, ka visi 2024. gada aptumsumi būs vērsti uz pārmaiņām attiecību sfērā. Astroloģe un taroloģe Jūlija Ļifanova stāsta, kam draud pēkšņas pārmaiņas mīlas sfērā – proti, šķiršanās.

Pēc astroloģes teiktā, šo gadu noteikti var saukt par nopietnu satricinājumu periodu daudzām ģimenēm, jo visa gada garumā gaidāmi aptumsumi Aunā un Svaros, kas ir tieši atbildīgi par laulībām. Svarīgi, ka papildus tam 2024. gada februārī sākas jauns Marsa un Veneras cikls – attiecību planētas savienojas ar Plutonu, kas ir galvenais “tīrītājs” horoskopos. Tas nozīmē, ka nākamo divu gadu laikā (tik ilgi ilgst katrs Marsa un Veneras cikls) tās laulības, kas nav dzīvotspējīgas un nenes laimi, izjuks, vēsta Wday.

Auns

Aptumsuma periodā no 25. marta līdz 8. aprīlim, kā arī no 18. septembra līdz 17. oktobrim daudzi Auni pilnībā pārskatīs savu laulību. Pavasarī Aunu lēmumus noteiks viņu nākotnes plānu pārskatīšana – Retrogrādais Merkurs 2024. gada aprīlī liks šīs zīmes pārstāvjiem uzdot sev jautājumu, cik ļoti partneris atbilst Aunu skatījumam par laimīgu nākotni.

Svari

Pagātnes mezgls iet caur Svaru zīmi, bet no jūnija beigām tavā zīmē ienāk Melnais Mēness, kas liecina par nopietnām attiecību problēmām, kad nodevība var izraisīt šķiršanos. 2024. gada septembris būs īpaši grūts periods – Melnais Mēness savienosies ar tavu valdnieci Veneru, kas var atnest tev grūtu un smagu lēmumu pieņemšanu laulībā.

Jaunava

No 2024. gada rudens Visums sāks mainīt tavu personīgo dzīvi un izņems no tās to savienību, kurai nav nākotnes. Tavā dzīvē ienāks nopietna otrā pusīte – Saturns partneru sektorā līdz 2026. gada aprīlim iepazīstinās tevi ar nopietnu un tevis patiesi cienīgu mīļoto cilvēku.

Strēlnieks

Tu vari iemīlēties tik ļoti, ka 2024. gadā nolemsi šķirties cita cilvēka dēļ, kurš burtiski ielauzīsies tavā dzīvē. Viss sāksies 2024. gada jūnijā, kad Jupiters ienāks tavā laulību sektorā un tu pamanīsi, ka tavā tuvumā ir sirsnīgs un tev neticami svarīgs cilvēks. Oktobrī pieņemsi savā laulībā svarīgāko lēmumu, un tā var būt izvēle šķirties, ja jaunais partneris būs tavs liktenīgais cilvēks.

Dvīņi

Iespējams elpu aizraujošs mīlas stāsts 2024. gada aprīlī un maijā. Tev var uzrasties kāds slepens pielūdzējs – 8. maijs var kļūt par pirmā randiņa vai iepazīšanās dienu. Ja esi laulībā, tev var nākties pieņemt smagu lēmumu krāpt savu otro pusīti, bet jūnija beigās tavā mīlestības sektorā ienāks Melnais Mēness – kaislības aizēnos tavu prātu un līdz 2024. gada beigām vari pieņemt lēmumu šķirties.

Lasiet arī: Mūrnieces bijušais draugs pārcēlies uz Baltkrieviju, kur nozākā Latviju

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube