Aivis un Lelde Ceriņi. Foto: Facebook @Aivis Ceriņš

“No malas raugoties šķiet, ka viņi [Aivis un Lelde Ceriņi] ir patiešām kolosāls tandēms – harismātiskas personības, kas viens otru saprot un papildina. Tas, ko redzu es – viņi ir divi numeroloģiski un savā ziņā arī karmiski nesaderīgi cilvēki,” žurnālam “Privātā Dzīve” norāda numeroloģijas eksperte Ineta Ventniece.

“Ir daudzas īpašības, kas viņiem ir līdzīgas – viņi abi ir ātri, intelektuāli, pat kaut kur nedaudz arī vizuāli līdzīgi viens otram. Taču, paraugoties dziļāk, ir redzamas atšķirības. Es teiktu, ka neviens no viņiem nav līdz galam piemērots laulības dzīvei. Numeroloģijā šādi cilvēki ilgstoši patiesībā dzīvo vieni, mainot partnerus, jo pāri visam stāv viņu vēlme pēc brīvības,” izdevumam stāsta numeroloģe.

“Cilvēku tipāži, kāds ir Aivis, vienmēr pamanīs sev apkārtējās sievietes. Turklāt viņš ir no tiem, kas sievietēm arī ļoti patīk. Šāda tipāža cilvēki ir pozitīvi traki. Viņi ar lielu aizrautību var nodoties ballītēm, būt kompānijas dvēsele. Bieži vien šādā veidā cilvēks var neapstāties – trakot līdz pat sirmam vecumam. Viņam ir ļoti grūti nodzīvot vienā laulībā. Tāda tipāža cilvēku var iekarot tikai sievietes ar ļoti spēcīgu enerģiju. Aivis ir arī ļoti ambiciozs cilvēks, kas vienmēr visā apsvērs izdevīgumu. Iespējams tāpēc, ka viņam, tāpat kā Leldei, nekas dzīvē nav nokritis no zila gaisa,” skaidro numeroloģijas eksperte.

Taču Lelde, pēc Ventnieces teiktā, ir cilvēks ar ļoti lielu vīrišķo enerģiju. “Lelde ir sieviete ar pautiem. Lai gan ārēji viņa spēj radīt ļoti sievišķīgas sievietes iespaidu, iekšējās izpausmēs viņa var būt kā vecis. Lelde nav no sievietēm, kura vienmēr piekāpsies vīrietim un būs gatava sēdēt mājās ar bērniem. Viņai patīk gozēties sabiedrībā un saņemt uzmanību. Sieviete, kuras iekšējā enerģija ir spēcīgāka par vīrieša, pati to dažkārt pat nepamanot, var ik pa brīdim psiholoģiski ietekmēt partneri, Iespējams, Lelde šad un tad Aivi par kaut ko zāģēja. Turklāt tāda tipāža cilvēki, kāda ir arī Lelde, mēdz būt diezgan greizsirdīgi,” žurnālam norāda eksperte.

Pēc viņas teiktā, “ja attiecības veido divi brīvību alkstoši un pozitīvā ziņā traki cilvēki, neatkarīgi no tā, cik krāšņi dzīvos, abiem būs sajūta, ka tajās kaut kā pietrūkst.”

“Lelde un Aivis, raugoties pēc viņu sirds skaitļiem, viens otram ir neitrāli, nevis ideāli partneri. Varu gan visus nomierināt, ka manā numeroloģes pieredzē ir gadījies satikt maz pāru, kuri viens otram būtu kā radīti. Daudzi pāri patiesībā ir apprecējušies dažādu nejaušību vai aprēķina dēļ. Tādu pāru, kas ir izveidojuši laulību ļoti dziļā mīlestībā  un sadzīvo kopā patiešām labi, realitātē nav daudz,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāj numeroloģe.

“Mācībstundas ir saņemtas. Krietni smagākas, kā būtu gribējies, bet, rezumējot gadu, ir daudz par ko pateikties. Snīpjus augšā, soļojam tālāk!” vietnē “Instagram” ierakstījusi žurnāliste Lelde Ceriņa.  Kā zināms, viņas vīrs, pasākumu vadītājs Aivis Ceriņš paziņojis par laulības izjukšanu, atzīstot tajā savu vainu.

Viņas ieraksts izpelnījies daudz reakciju un iedvesmojošu komentāru no sekotājām, tostarp Latvijā pazīstamām sievietēm, kas ne vien novēl Leldei laimīgu jauno gadu, bet cenšas uzmundrināt. Tā, piemēram, aktrise Agnese Zeltiņa iekomentējusi:  Mīļā Lelde! Mācībstundas visas dzīves garumā saņemam mēs visi. Tu būsi laimīga! Sildi, spīdi, staro un lai TOP jaunais.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

Kādā citā “Instagram” ierakstā Lelde Ceriņa raksta: “Atgādinājumam, – Tu esi daudz stiprāka, drosmīgāka un varošāka nekā Tu domā! Pat ja šobrīd tā vispār nejūties.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina)

“Jauns gads nereti nāk kā tīrs audekls – gribas uz tā vilkt tikai gaišas līnijas, tāpēc vēl vecajā es un Lelde vēlamies dalīties ar mums sāpīgu ziņu. Esam šķīruši laulību un turpmāk iesim katrs savu ceļu,” teikts “Facebook” ierakstā.

“Esmu ilgtermiņā rīkojies kā kretīns un laulībā pārkāpis dotos solījumus. Man pašam no sirds žēl, ka pazaudēju tik vienreizēju sievieti un savu bērnu mammu. Mīlot savus bērnus, uzturēsim cieņpilnas un draudzīgas attiecības arī turpmāk. Lūdzu respektēt šo lēmumu un netraucēt šajā sarežģītajā dzīves posmā,”  tā gada nogalē vietnē “Facebook” ierakstījis Aivis Ceriņš.

“Rīga TV24” ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi viens otram sacīja jāvārdu sacīja 2018. gada maijā. Ģimenē aug divi bērni – meita Adele un dēls Francis.

Lasiet arī: Vāc parakstus par Starptautiskās vīriešu dienas ieviešanu Latvijā

Lasiet arī: Trīs zodiaka zīmes, kam šis gads nesīs milzu veiksmi

Lasiet arī: FOTO | Sipeniece-Gavare, Rojs Rožers un sešas citas slavenības dodas ekspedīcijā aiz polārā loka

Lasiet arī: Mārcis Judzis 2024. gadu sagaida ar jaunu mīļoto

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube