Foto: Pexels

Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kas šogad piedzīvos milzu veiksmi un kam Zaļais koka Pūķis sola tikai vislabāko, vēsta Unian.

Lauva

Jūsu dzīvības enerģija būs visaugstākajā līmenī, tāpēc esiet gatavi jebkuram varoņdarbam. Jūs, visticamāk, vēlēsieties uzlabot savus darba apstākļus, lai sasniegtu jaunas virsotnes un parādītu priekšniecībai, ka esat gatavi virzīties augšup pa karjeras kāpnēm. Turklāt šogad būsiet īpaši kaislīgs, kas ļaus stiprināt saikni ar partneri un pat pacelt attiecības jaunā līmenī. Kopumā Lauvām viss šogad izdosies visaugstākajā līmenī.

Skorpions

Skorpioni piedzīvos attīstību visās jomās. Jūs varat uzlabot savas profesionālās prasmes, kā arī spert nopietnāku soli attiecību jomā. Zvaigznes sola lielu laimi, jo jūs to esat pelnījuši. Beidzot “melnā svītra” jūsu dzīvē beigsies – priekšā ir gaiša nākotne, kas jāveido pašam, taču varat paļauties uz savu tuvinieku atbalstu.

Jaunava

2024. gadā Jaunavas nodemonstrēs savu pašdisciplīnu, pateicoties kurai efektīvi atrisinās visus uzdevumus un problēmas. Jau gada sākumā Jaunavas spēs tikt galā ar visām peripetijām un sapratīs, cik brīnišķīga ir dzīve. Iespējams arī īpašs pārsteigums no mīļotā cilvēka.

Lasiet arī: Mārcis Judzis 2024. gadu sagaida ar jaunu mīļoto

Lasiet arī: Strautmane: Cerēju un ticēju, ka vismaz mājās Aivis Ceriņš ir adekvāts

Lasiet arī: Ko gaidīt no 2024. gada – 15 dažādi nākamā gada horoskopi vienuviet

Lasiet arī: VIDEO | Mamikins jaungada uzrunā sapņo par atgriešanos Latvijā un pieminekļu atjaunošanu

Lasiet arī: «Ļoti atvieglojoši» – pazudušās Annas Jansones dzīvesbiedrs komentē jaunākās policijas ziņas

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube