Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 12. līdz 18. janvārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Pievērsīsies savām idejām un sāksi darīt! Nebūs nekādu šķēršļu, kas traucēs tam, lai tu savu uzņēmējdarbību paceltu daudz labākā līmenī. Veiksmīgs laiks būs tiem, kuri darbojas ar klientiem. Jo labāk jutīsies, jo vairāk sasniegsi! Attiecībās patīkamu sajūtu caurvīts baudīsi attiecību burvību.

Vērsis

Uzdrošinoties riskēt un ļaujoties izaicinājumam, nenožēlosi to ne mirkli. Saglabā vēsu prātu un emocijas pabīdi malā. Vairāk rūpju un sarežģījumu būs tiem, kuri darbojas ar pārdošanu saistītās jomās. Saņemsies drosmi pavirzīt uz priekšu kādu iepriekš iesāktu projektu.

Dvīņi

Būsi vērīgs attiecībā uz vismazākajām niansēm, jo slepenais nelabvēlis, par ko tu nemaz nenojaut, var pabojāt tavu reputāciju. Vēl lielāku uzmanību nāksies pievērst sava darba kvalitātei. Nezaudē modrību. Papildus naudiņas dos iespēju ieguldīt sava hobija attīstīšanā.

Vēzis

Sajūta par to, ka viss izdodas un rit pēc tava plāna, būs jūtama ik uz soļa. Vērtīgs un atklāsmēm piepildīts laiks būs radošajā jomā strādājošajiem. Būs iedvesma, lai ķertos klāt tiem darbiem, kas bija atlikti. Vērtīgs būs materiālais ieguldījums tavā izaugsmē. Attiecībās nāksies pieņemt lēmumu.

Lauva

Klausīsi savai sirdij, ne prātam. Tie šonedēļ būs konfliktā viens ar otru. Necerēti pavērsieni un izaicinājumi romantiskajās attiecībās mudinās pieņemt sev neierastus un netipiskus lēmumus! Atbalstu sava uzņēmuma attīstībai saņemsi no kāda tuva cilvēka.

Jaunava

Radīsies idejas, kas ļaus attīstīt kādu papildus biznesu, kas vienlaikus būs arī tev kā vaļasprieks un hobijs. Pacenšoties vēl vairāk un pilnveidojot sevi kā profesionāli, tas būs pūliņu vērts.  Papildu peļņa nāks dāvanas viedā, arī kāds piemirsts ieguldījums ļaus atgūt ieguldīto un vēl vairāk.

Svari

Iesaistoties projektā, kas saistīts ar ārzemēm, gūsi ne tikai pieredzi profesionālajā darbībā, bet arī vēl lielāku pārliecību par to, ko tu dari. Saņemsi vērtīgu atzinību no savu klientu puses. Attiecībās nāksies savilkt kopā kopsaucējus un izdarīt tupamākās izvēles, saistītas ar to, kā būt turpmāk.

Skorpions

Līdz ar jauno gadu radīsies vēl vairāk izaicinājumu. Jo vairāk to būs, jo lielāks azarts radīsies paveikt gandrīz vai neiespējamo. Nāksies būt pretimnākošam attiecībā uz klientu vēlmēm.  Peļņas apjoms šoreiz būs atkarīgs no tavas iniciatīvas un tā, cik daudz grasies paveikt.

Strēlnieks

Ja esi uzsācis jaunas darba attiecības, būsi priecīgs un gandarīts par to. Ilgstošāku laiku esot savā darba vietā, tev tiks piedāvātas iespējas mainīt savu ierasto darba pozīciju, taču būs jākārto dažādas formalitātes. Neplānoti izdevumi var rasties saistībā  ar tavu automašīnu.

Mežāzis

Būsi gatavs pārmaiņām un tam, ka grūtības darbā dara tevi tikai stiprāku. Pozitīvas ziņas tiks saņemtas par gaidāmo darījumu. Būsi uzmanīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, kas sola ātru peļņu. Priecīgās sajūtās esot, arī tavs mīļotais cilvēks būs priecīgāks un savstarpējās attiecības manāmi uzlabosies.

Ūdensvīrs

Būsi uzņēmības pilns, lai realizētu savas šogad radušās biznesa idejas. Tiks saskatītas izaugsmes iespējas arī esošajā darba vietā. Tiks sasniegti labi rezultāti kādā no iepriekš uzsāktajiem projektiem. Ieguldījumi savas uzņēmējdarbības attīstībā būs veiksmīgi.

Zivis

Izmantosi tev piedāvātās iespējas un piekritīsi kaut kam vēl nebijušam. Tavas profesionālās prasmes un kvalitātes līmenis darba vietā tiks turēti augstā cieņā. Prieks par paveikto darbu radīs enerģijas pieplūdumu arī materiālajā izteiksmē. Atceries, ka nauda ir enerģija. Jo vairāk dalies, jo vairāk tev ir.

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Zelenskis Latvijā – kas pārspriests, solīts un parakstīts Rīgas pilī, Saeimā un valdībā

Lasiet arī: Rešetins piepilda senu sapni, oficiāli nomainot uzvārdu

Lasiet arī: «Gluži kā pieaugušajiem domātu rotaļlietu veikalā» –  iesmej par Putinu, kurš apčamda gurķus

Lasiet arī; «Lai mūsu attiecībās vienmēr būtu pavasaris» – ko kāzās Leldei solīja Aivis Ceriņš

Lasiet arī: Krāpšana un citi iemesli, lai šķirtos  – kāpēc pamet katru no zodiaka zīmēm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube