Foto: Pexels

Krāpšana, meli, nespēja iziet uz kompromisu, pastāvīga uzmanības pieprasīšana no mīļotā ir tikai daži no iemesliem, kāpēc nereti tiek pamesta katra no zodiaka zīmēm.  Zivis, piemēram, pašas izprovocē, lai tiktu pamestas, bet Vēršus pamet reti, lai cik lieli tirāni arī viņi nebūtu. Iemesls tam – šīs zīmes pārstāvji ir pārāk labi gultā un virtuvē.

Auns

Aunam ir iedzimta tieksme pēc adrenalīna un paātrinātas sirdsdarbības, kas padara viņus par absolūti nogurdinošiem romantiskajiem partneriem. Strīdēšanās ir viņu mīlestības valoda, un viņi mēdz bieži pacelt balsi.

Vērsis

Vēršus pamet, jo viņi nemāk iziet uz kompromisu un atsakās atvainoties, it īpaši, ja tas nav viņu interesēs. Vērsim piemīt visas absolūta tirāna pazīmes. Tomēr ar šo zodiaka zīmi šķiras reti, galvenokārt tāpēc, ka Vērši ir labi gultā un lieliski pavāri virtuvē.

Dvīņi

Vispārējā nestabilitāte ir galvenais iemesls, kāpēc Dvīņi tiek pamesti. Šī ir satraucoša sajūta, kas atbaida emocionāli nobriedušus partnerus.

Vēzis

Vēži tiek pamesti, jo paši nezina, kā formulēt savas vajadzības, gaidas un cerības, sodot par to savu partneri.

Lauva

Lauvas pastāvīgi pieprasa uzmanību, atzinību, uzslavas un pieķeršanos. Ja pret viņiem neizturas kā pret dieviem, viņi kļūst nīgri un noslēgti. Būt attiecībās ar Lauvu ir nogurdinošs darbs, kura atalgojums izpaužas kā stāvēšana Lauvas ēnā.

Jaunava

Jaunavas vēlas, lai viņu partneris būtu labākā sevis versija, kāda vien var būt, un šī prasība dažus atbaida.

Svari

Svari tiek pamesti savu romantisko dēku, flirta, neizlēmības, melu un krāpšanas dēļ.

Skorpions

Skorpioni tiek pamesti, kad viņu mīļotie nogurst no kontroles un nepamatotām apsūdzībām nodevībā.

Strēlnieks

Strēlnieki diez vai nonāks nopietnās attiecībās. Pazīstami ar savu mīlestību pret piedzīvojumiem un brīvību, viņi izmanto humoru un nestabilitāti kā līdzekli, lai izvairītos no patiesas tuvības.

Mežāzis

Mežāzis ir dzimis, lai strādātu, izvirzot biznesu un finansiālus panākumus pirmajā vietā starp prioritātēm. Viņu prioritāšu piramīda bieži vien liek partneriem justies mazsvarīgiem, kā rezultātā viņi izvēlas atrast kādu ar labāku darba un privātās dzīves līdzsvaru.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir radikāli neatkarīgi. Viņi vai nu cīnās, lai apmierinātu citu vajadzības, vai arī viņiem nav ne jausmas, kad pievērst uzmanību savai otrajai pusei. Tas romantiskās partnerattiecībās otrai pusītei liek justies vairāk kā palīgam vai lūdzējam, nevis partnerim.

Zivis

Zivīm piemīt savdabīgs “talants” – lai izvairītos no pašu iniciētas šķiršanās, viņi apzināti sāk rīkoties tik slikti, ka partneris pats pieņem lēmumu izšķirties un katram iet savu ceļu.

Lasiet arī: «Vai tiešām tu?» – Putins žēlojas, ka viņu neatpazīstot jaunības draugi un klasesbiedri

Lasiet arī: Lai sadzirdētu viens otru, Ceriņi savulaik pieteikušies pāru terapijai

Lasiet arī: Zelenskis ceturtdien apmeklēs Latviju

Lasiet arī: Numeroloģijas un fen šui maģija – kā dzīvokļa numurs ietekmē tavu dzīvi

Lasiet arī: Kur paliek tavi nodokļi – zināms, cik novirzīs nozarēm no katra samaksātā eiro

Lasiet arī: Linda Abu Meri atgriezīsies televīzijā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube