Intars Rešetins – Pētersons. Foto: Instagram @intars.resetins

Režisors un aktieris Intars Rešetins nomainījis uzvārdu – viņš pagājušā gada nogalē, stāstot par “Latvijas Televīzijā” iestudētā Vecgada šova ideju, pirmo reizi sevi pieteicis ar jauno uzvārdu, kas ir Rešetins – Pētersons, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Pētersons ir režisora mammas dzimtas uzvārds. “Paņēmu to klāt, lai man būtu spēks arī no otras dzimtas,” izdevumam atklāj režisors.

Rešetins – Pētersons viņš ir ne tikai izrāžu programmās vai titros televīzijā. “Uzvārdu esmu mainījis arī oficiāli. Esmu nomainījis visus dokumentus. Otrs uzvārds ģimenē gan ir tikai man. Bērni un sieva joprojām paliek Rešetini,” skaidro režisors.

“Jaunajā gadā es pirmo reizi publiski parādījos kā Rešetins – Pētersons, taču oficiāli šis uzvārds man ir jau kādu laiku. Biju izdomājis, ka gribu sākt jaunu gadu ar jaunu spēku. Un patiešām, kopš pievienoju mammas dzimtas uzvārdu, jūtos daudz spēcīgāks,” skaidro Intars.

“Godīgi sakot, mainīt uzvārdu gribēju jau 1998. gadā, kad iestājos aktieros. Taču ļoti labi, ka man tagad ir abi uzvārdi, jo tēvs bija šīs zemes dēls un īstens patriots, kas manī ir ielicis vērtības. Domāju, viņš neiebilstu. Nezinu, pareizi tas ir vai nepareizi, bet, goda vārds, tā es jūtos daudz labāk,” izdevumam neslēpj Rešetins – Pētersons.

Lasiet arī: Jaunas gotiskā roka šķautnes – HIM līderis Latvijā prezentēs savu soloalbumu 

Lasiet arī: «Gluži kā pieaugušajiem domātu rotaļlietu veikalā» –  iesmej par Putinu, kurš apčamda gurķus

Lasiet arī: Jūrmalā vienaudzis atņem dzīvību 13 gadus vecam pusaudzim

Lasiet arī; «Lai mūsu attiecībās vienmēr būtu pavasaris» – ko kāzās Leldei solīja Aivis Ceriņš

Lasiet arī: Krāpšana un citi iemesli, lai šķirtos  – kāpēc pamet katru no zodiaka zīmēm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube