Publicitātes foto

Pašmāju grupa Citi Zēni izdod savu otro studijas albumu “Cits Līmenis”, aicinot svinēt tā iznākšanu grupas koncertā, kas notiks 9. martā Rīgā, koncertzālē “Palladium”. Līdztekus albumam pie faniem nonāk arī jauns singls un videoklips “Mazais bandīts”.

Ar vieglu pašironiju “Citi Zēni” sevi dēvē par intelektuāļiem, kas dzied par to, ko redz sev visapkārt un kopš iepriekšējā albuma ir redzēts un paveikts ļoti daudz.

“Albums “Cits Līmenis” ir ļoti gaidīts jau pusotru gadu. Tā darba process ir bijis patīkami sarežģīts, jo kopā tika radīts aptuveni 40 dziesmu, bet albumam izvēlējāmies tikai 12,” par albumu stāsta “Citi Zēni” muzikālais vadītājs un mūzikas producents Roberts Memmēns.

Jaunajā albumā ir iekļauti arī iepriekš izdoti singli “Cits Līmenis”, “Vecumdienas” un kopdarbs ar Latvijā iemīļoto grupu “Labvēlīgais tips” – “Baļļīte”, kas bija 2023.gada vasaras karstākais ballīšu hits. “Viens no mūsu sapņiem ir piepildījies un otrā albuma ietvaros esam izdevuši kopīgu dziesmu ar mūsu elkiem,” saka grupas solists Jānis Pētersons.

“Slepus uzrīkotus tusiņus vecāku dzīvoklī aizstāj saviesīga pasēdēšana ar baļļu. Viesistabas plauktu virs televizora krāšņi rotā augstskolas diploms. Limuzīns vairs nav jāņem uz krīta. Godīgi sakot, par limuzīniem vispār var aizmirst, jo desmitgades plānā lēnām iezogas praktiskākas vērtības. Bet kamēr klāt nav Vecumdienas, Apetīte aug, Dejas kļūst karstākas un Mīlestība dziļāka. “Citi Zēni”, lai arī tomēr tie paši zēni, nu jau pavisam citā līmenī,” par koncertu saka grupas bundzinieks Toms Kagainis.

Grupa pārstāvējusi Latviju 66. Eirovīzijas dziesmu konkursā, ieguvusi vairākas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons”, kā arī 2022.gadā uzvarējusi latviešu pop un rok dziesmu aptaujā “Muzikālā Banka”. Grupas dziesma “Eat Your Salad” ir Latvijas vēsturē visvairāk atskaņotā popdziesma digitālajās straumēšanas platformās ar vairāk nekā septiņiem miljoniem klausījumu.

Lasiet arī:  Astrologs nosauc četras zodiaka zīmes, kam īpaši paveiksies martā

Lasiet arī:  Pierīgā draugu uzcienāšana ar mammas audzēto marihuānu beidzas ar kriminālprocesu

Lasiet arī: Lielākās pensijas saņēmējs Latvijā saņem 43 000 eiro mēnesī

Lasiet arī: Eksperti: Kara gadījumā aizbēgt no Latvijas, visticamāk, neizdotos

Lasiet arī: VIDEO | Repše: Karš būs. Diemžēl arī Latvijā

Lasiet arī: Komponista Kulakova meita atklāj, kāda bijusi abu pēdējā saruna

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Citi zēni

youtube icon
Abonēt youtube