Foto: Pixabay

Ne visām zodiaka zīmēm martā paveiksies, taču ir vairāku zodiaka zīmju pārstāvji, kuri iegūs džekpotu visās dzīves sfērās. Astrologs Vlads Ross portālam Unian nosaucis šos laimīgos.

Vēzis

Vēžiem martā ļoti paveiksies profesionālajā jomā – viņi var saņemt atlīdzību par pacietību un ieguldīto darbu. Mēneša beigas var nest labas ziņas finanšu jomā. Turklāt Vēži visu mēnesi būs pozitīvi noskaņoti, kas papildus nesīs īpašas vēsmas romantikas lauciņā. Attiecībās ar partneri svarīgi iet uz kompromisiem un nebāzt galvu smiltīs.

Svari

Radošajiem Svariem nav jāierobežo savi impulsi, īpaši mēneša pirmajā pusē. Radošums viņiem nesīs pārsteidzošus finansiālus panākumus un jaunus paziņas un sakarus. Arī mīlestības frontē viss izdosies, sievietēm ir iespēja palikt stāvoklī. Pierādiet sevi ar smagu darbu un neatlaidību. Naudas ziņā viss būs kārtībā, ja būsiet uzmanīgāks un neriskēsiet.

Mežāzis

Martā Mežāzis var pārliecinoši virzīties uz savu mērķi. Personīgajā dzīvē viss būs stabili. Turklāt jūs varat atjaunot dzirksti attiecībās ar savu partneri. Padzeniet prom pesimismu, palutiniet sevi ar kaut ko patīkamu, esiet možs un sportojiet. Noteikti dodieties uz masāžu.

Zivis

Zivīm būs iespēja daudz ko mainīt savā dzīvē, īpaši marta otrajā pusē. Viss ritēs kā pēc pulksteņa. Izklaidējieties, iegūstiet draugus un patronus – viņu palīdzība būs nenovērtējama. Savā darbā pieņemiet lēmumus, pamatojoties uz intuīciju, kā arī izsveriet plusus un mīnusus. Turklāt jums ir lielas izredzes gūt panākumus finanšu jautājumos. Esiet mērķtiecīgs savā personīgajā dzīvē. Brīvās Zivis var izveidot ģimeni.

Lasiet arī: KNAB izmeklēšana Rīgas domē – Vaivods, iespējams, piedāvājis kukuli citai amatpersonai

Lasiet arī: Lielākās pensijas saņēmējs Latvijā saņem 43 000 eiro mēnesī

Lasiet arī: Eksperti: Kara gadījumā aizbēgt no Latvijas, visticamāk, neizdotos

Lasiet arī: VIDEO | Repše: Karš būs. Diemžēl arī Latvijā

Lasiet arī: Komponista Kulakova meita atklāj, kāda bijusi abu pēdējā saruna

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Esmu bijusi ļoti nepašpārliecināta

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube