Jaunās darba nedēļas pirmajā pusē gaidāms lielākoties mākoņains laiks. Otrdien un trešdien, paaugstinoties atmosfēras spiedienam, pavājināsies vējš, un nokrišņu intensitāte mazināsies – tie būs sagaidāmi tik vietām,  informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pūšot lēnam vējam, naktī un no rīta vietām austrumu daļā veidosies migla. Otrdien gaisa temperatūra naktī būs ap 0 grādiem, bet dienā +4…+7 grādi, Kurzemes piekrastē gaiss neiesils vairāk par +1…+4 grādiem.

Naktī uz trešdienu minimālā gaisa temperatūra gaidāma -2…+3 grādu robežās, savukārt dienā daudzviet termometra stabiņš pakāpsies nedaudz virs +5 grādu atzīmes, bet piekrastē saglabāsies aukstāks gaiss, tur +2…+5 grādi.

Nedēļas otrajā pusē Latvijā ieplūdīs siltāka gaisa masa un laika apstākļus sāks noteikt ciklonu darbība, līdz ar to laiks kļūs siltāks, bet vējaināks un nokrišņiem bagātāks. Naktīs valsts teritorijas lielākajā daļā sals atkāpsies, arī dienas būs siltākas – nedēļas nogalē termometra stabiņš jau atkal vietām sasniegs +10 grādu atzīmi.

Lasiet arī: Purvciemā demontēs tirdzniecības centra Minska izkārtni

Lasiet arī: Rīgas apkaimēs strauji audzis Krievijas agresiju atbalstošu incidentu skaits

Lasiet arī: Latvijas veikalos sāk tirgot 3D drukātas «zivis» – ar ko tās atšķiras no nozvejotajām

Lasiet arī: Ekspremjera Repšes meita: Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu

Lasiet arī:  Magone: Mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube