Foto: Ekrānšāviņš/Instagram @magone.burka

“Tagad mans mērķis ir Dziesmusvētki – gribu, lai kori dzied manu dziesmu,” žurnālam “Privātā Dzīve” atklāj pašmāju šovu zvaigzne, dzejniece Magone Liedeskalna. Runa ir par dziesmu “Manas tēvzemes stāsts”, kam viņa ir vārdu autore, bet Ainars Bumbieris sarakstījis mūziku.

“Savulaik uzrakstīju dzejoli ar septiņiem pantiem. Tas izlasāms vienā no maniem trim dzejoļu krājumiem. Un tad kādā dienā Ainars man paziņoja: “Šis dzejolis man uzreiz skan, būs dziesma.” Kad saņēmu no viņa kompozīciju, klausījos  un man bira asaras,” izdevumam stāsta Magone.

Nu viņai radies plāns, ko tālāk darīt ar šo dziesmu. “Iesniegsim to nākamajiem  Dziesmusvētkiem, lai Mežaparka estrādē dzied visi kori kopā,” stāsta Magone.

Taču ieceres viņai ir ne tikai par mūziku. Viņa sarakstījusi romānu, ko cer ieraudzīt filmā. “Darbs ir par to, kā klājies manai dzimtai četrās paaudzēs. Kad biju sarunā pie Dž. Dž. Džilindžera, viņš man teica: “Taisi filmu!”. Kas to lai zina, kas no šiem trakajiem sapņiem beigās sanāks,” izdevumam teic Magone.

Vienīgais, kur viņai neveicoties, ir mīlas fronte. “Šmurguļi vien trāpās! Šobrīd iepazīšanos esmu pabīdījusi malā. Eju savu taku un ticu, ka reiz satikšu vīrieti, kurš man teiks: “Es tevi meklēju jau sen!”,”

Lasiet arī: Liene Kiviča jaunajiem pāriem palīdzēs apgūt pirmo kāzu deju

Lasiet arī: VDD pērn izmeklējis līdz šim lielāko spiegošanas gadījumu skaitu Latvijā

Lasiet arī: Astroloģiskā prognoze martam: gaidāms ļoti romantisks mēnesis

Lasiet arī: Staltbriežu vajāšana Saldus novadā: gan šauti, gan mēģināti notriekt ar auto

Lasiet arī: Dumpis: Nebūšu tas, kurš raudās, ka neredzu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube