Foto: Pixabay/kudybadorota

Bieži vien mūsu iedomātie ārējā izskata un rakstura trūkumi pretējā dzimuma pārstāvju vidū tiek uztverti kā plusi. Lūk, valdzinošāko zodiaka zīmju pārstāvju – sieviešu TOP 3, kam stiprais dzimums nespēj pretoties, vēsta Wday

3. vieta – Svari

Viena Svaru meitene var aizstāt veselu harēmu visprasīgākajam sultānam. Kā džins no pudeles, ikreiz jaunā tēlā mīļotā priekšā parādīsies virtuoza skaistule. Viņa ir apburoša, noslēpumaina, valdzinoša un spēj piesaistīt ikvienu, būdama asprātīga sarunu biedre un uzmanīga klausītāja. Svaru meitene var uzturēt jebkuru sarunu dienu un nakti. Vieglums, ar kādu viņa iet pa dzīvi, pastāvīgs optimisms un vieglais raksturs padara Svaru meiteni par ikviena izredzēto. Svari viegli sadraudzējas un vienmēr ir gatavi izteikt komplimentu, piezvanīt vai uzrakstīt kādam. Draugiem viņas šķiet mīļas un sirsnīgas. 

Dāmas, kas dzimušas zem šīs zīmes, izceļas ar skaistumu – gan fizisko, gan garīgo. Iedzimta takta izjūta un mīlestība pret visu skaisto ir viņu vizītkarte. Protams, viņām patīk savā tuvumā redzēt atbilstošu vīrieti. Laimīgais vīrietis, ko izraudzīsies Svaru meitene, nedrīkst būt mazāk vērtīgs par dārgakmeni viņas rotaslietās.  Tomēr Svari ir diezgan paškritiski pret sevi – viņu tēlam jāatbilst augstiem standartiem un nepieciešamības gadījumā tas tiek nežēlīgi koriģēts.

Visas Svaru meitenes ir ārkārtīgi sievišķīgas, kas arī aizrauj vīriešus. Nonākot sarežģītā situācijā, viņas bieži kļūst absolūti bezpalīdzīgas, tāpēc bieži vien pasīvi vēro situāciju, gaidot palīdzību no malas. Neapšaubāma priekšrocība ir tā, ka Svaru meitenes vienmēr ir prasmīgas mīlestības frontē, jo viņu zīmi pārvalda pati Venera.

Svari pastāvīgi meklē veidus, kā atbrīvot savu bezgalīgo enerģiju. Viņi ir gatavi jebkurā brīdī doties uz pasaules galu jautru piedzīvojumu meklējumos. 

2. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīra meitene nevēlas būt iekāres objekts, drīzāk viņa sapņo kļūt par vīrieša skaistāko mākslas priekšmetu. Viņa ir nedaudz lēna it visā, arī attiecībās. Vīrietim nav pat vērts cerēt, ka pirmais randiņš ar šīs zīmes pārstāvi beigsies gultā, tāpat kā otrais vai trešais, taču jutekliskums, ko sniedz šīs zīmes pārstāves, ir gaidīšanas vērts. 

Ūdensvīriem ir spēcīgs intelekts, viņi galvenokārt dzīvo pēc sava prāta un ideālā gadījumā veic jebkuru uzticēto uzdevumu. Viņi cenšas sasniegt maksimālos augstumus savā karjerā. Viņiem ļoti svarīgas ir ambīcijas. Ciešot neveiksmes, Ūdensvīri nezaudē drosmi, jo mācās no kļūdām. Dažreiz strādājošas Ūdensvīru sievietes uzņemas vīriešu darbu: viņas var izmēģināt sevi mūrnieces, celtnieces vai automehāniķes lomā, bet biežāk liktenis viņas lutina. Ūdensvīri ir rekordisti augstu amatu ieņemšanā, bet sievietes pie stūres ir ļoti seksīgas. Tajā pašā laikā viņas par trakiem uzskata cilvēkus, kuriem rūp tikai naudas problēmas.

Draugi ir Ūdensvīra sieviešu lielākā iedvesma. Viņas sabiedrībā jūtas viegli un pārliecināti un mīl ballītes. Īpaša iezīme ir godīgums un atklātība, proti, viņas absolūti neprot melot, gaidot tādu pašu uzvedību no apkārtējiem. Ja Ūdensvīra meitene iemīlas, viņa ir gatava plaši atvērt savu dvēseli savam izvēlētajam.

Ūdensvīru sievietes bieži piedalās cīņās par globālo taisnīgumu un vienlīdzīgiem noteikumiem. Viņas ir ļoti jutīgas pret citu ciešanām. Ūdensvīra sieviešu galvenais  trūkums ir spītība it visā – ja šīs meitenes kaut kam tic, viņu atrunāšana no iecerētā ir ārkārtīgi grūts uzdevums. 

Pirmā vieta – Jaunava

Jaunavu meitenes cieš no pārmērīgas paškontroles, bet tajā pašā laikā viņas izturas pret citiem diezgan demokrātiski. Viņas ir emocionālas, taču labi pārvalda savas jūtas. Skaistuļu iekšējās tieksmes paliek kā aizzīmogots noslēpums nepiederošajiem. Šo dāmu stiprā puse ir atturība un spēja rīkoties nopietni un cienīgi. 

Jaunavas patiesi tic sevis pilnveidošanas spēkam un ir ļoti uzņēmīgas pret citu cilvēku kritiskajiem spriedumiem. Lai gan šīs zīmes pārstāvēm ir labi attīstīta intuīcija, viņas labprātāk uzticas savam intelektam. Viņu dzīve balstās uz trim pīlāriem: mākslu, mūziku un literatūru.

Jaunavu meitenes ir pārliecinātas, ka spēj tikt galā ar jebkuru šķērsli. Viņu enerģijas viegli pietiktu desmit sievietēm. Uzņemoties jebkuru uzdevumu, viņas ir pārliecinātas, ka neviens ar to nevar tikt galā tik labi, kā viņas. Tomēr Jaunavām var uzticēties, viņas ir lieliskas analītiķes un viņām patīk aprēķināt visu, arī attiecības.

Jaunavas izceļas ar laipnību, pacietību un dāsnumu. Viņas ir lieliskas sievas, mātes un mājsaimnieces. Šīs dāmas ir ļoti glītas, mīl nelielas ballītes un saglabā savu skaistumu līdz sirmam vecumam. Šīs meitenes vienmēr ir gatavas vispirms apgūt un mācīties, un tikai tad attīstīties un pilnveidoties.

Lasiet arī: Bez pārsteigumiem ar iepriekš paredzami – Krievijas prezidenta «vēlēšanās» uzvar Putins

Lasiet arī: Purvciemā demontēs tirdzniecības centra Minska izkārtni

Lasiet arī: Rīgas apkaimēs strauji audzis Krievijas agresiju atbalstošu incidentu skaits

Lasiet arī: Latvijas veikalos sāk tirgot 3D drukātas «zivis» – ar ko tās atšķiras no nozvejotajām

Lasiet arī: Ekspremjera Repšes meita: Tēva uzvārds man ir traucējis visu mūžu

Saistītās tēmas: horoskopijaunavasvariūdensvīrs

youtube icon
Abonēt youtube