Foto: Pixabay pride1979

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 22. līdz 28. martam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks rasts risinājums, kā tikt galā ar saspīlēto situāciju darba kolektīvā. Būsi piesardzīgs attiecībā uz pirkumiem, kas tiek piedāvāti par šķietami labu cenu, īpaši, ja tā ir jauna tehnika vai viedierīces. Veiksmīgs būs darījums, kas vairos ienākumus tavā nākotnē.

Vērsis

Būs jātiek galā ar bailēm, kas saistītas ar jauno un nezināmo. Nebaidies riskēt!  Attiecību samezglojumus ar padoto pamēģini atrisināt. Pārmetumi pret sevi var rasties kāda neparedzēta izdevuma dēļ, kas saistīts ar likuma pārkāpumu un noteikumu neievērošanu. Pārsteigumu sarūpēs mīļotais cilvēks.

Dvīņi

Darāmo darbu apjoms kļūs krietni vien apjomīgāks. Pateicoties saviem palīgiem, labai komandai, tu veiksmīgi tiksi ar tiem galā. Padaloties savos profesionālajos noslēpumos ar citiem, vēlāk būsi ieguvējs. Attiecībās ieteicams paklusēt brīžos, kad ļoti, ļoti gribas otram kaut ko aizrādīt.

Vēzis

Būs jāuzņemas kāda liela projekta vadīšana. Labas vēstis tiks saņemtas no ilggadējiem sadarbības partneriem. Pavisam drīz tu nonāksi līdz tam, ka tava uzņēmējdarbība uzplauks jaunā līmenī. Lielāka pelņa nekā parasti radīs idejas, kur to veiksmīgāk ieguldīt.

Lauva

Atsakoties no principiāliem aizspriedumiem, tev nenoliedzami kļūs daudz vieglāk plānot savus ikdienas darbus. Tiks saņemts kāds vilinošs piedāvājums, kas var likt mainīt tavu vērtību sistēmu. Tava meistarība šonedēļ tiks labi atalgota. Attiecībās pacietība dos vērā ņemamus rezultātus.

Jaunava

Vairāk būs jāpaļaujas uz savu komandu un kolēģiem, jo pašam lielo darba apjomu paveikt var nebūt pa spēkam. Tiks nodibināti jauni kontakti kāda pasākuma laikā. Ieteicams pieņemt piedāvājumu. Nebaidies ieguldīt lielākas naudas summas sevī. Jo labāk jutīsies, jo vairāk varēsi nopelnīt.

Svari

Lielais darbu apjoms sniegs iespējas paveikt vairāk, jo efektīvāk tiks plānots savs laiks un tas, kur un kā tu to tērē. Tiem, kuri vada savu biznesu, radīsies jaunas idejas, kas būs daudzsološas nākotnē. Nav vēlams ieguldīt naudu pavisam jaunos projektos. Tiks izdarīta izvēle, kas saistīta ar statusa maiņu jau esošajās attiecībās.

Skorpions

Papildus lietas un darbi būs uz kādu brīdi jāatliek malā. Augstākas prasības būs jūtamas no vadības puses. Diezgan lieli un nedrošību raisoši būs ieguldījumi, kas saistīti ar savas profesionālās darbības pilnveidošanu. Laba peļņa būs gūstama, pateicoties savai gudrībai un prāta veiklībai.

Strēlnieks

Ieguldot savas zināšanas profesionālajā darbībā, rezultāts būs apkārtējiem redzams. Gūsi atzinību un iespējas sadarboties ar ievērojamiem sadarbības partneriem. Cel augstāku pārliecību sevī par to, ko tu dari. Attiecībās esošajiem priecīgu notikumu kopums  sasildīs jūsu savstarpējās attiecības.

Mežāzis

Gluži vai galva reibs no daudziem sadarbības piedāvājumiem, kā arī jauna darba piedāvājumi arī birs gluži vai no gaisa. Iestājušos apjukumu ir vēlams apspriest ar kādu mentoru vai kouču! Tava materiālā situācija uzlabosies. Izvairies no naudas aizdošanas citiem, jo tādejādi tu nejauši paņemsi viņu finansiālas problēmas uz sevi.

Ūdensvīrs

Nereālākās idejas var kļūt par īstenību. Sapnis par savas individuālās darbības uzsākšanu arī var kļūt reāls.  Palūdz padomu kādam viedam prātam, kurš palīdzes tev tikt uz īstā ceļa. Iztērējot gan materiālo, gan fizisko enerģiju, ieguldījums nākotnē atmaksāsies. Nav vēlams tērēt naudu uz dāvanām pienākuma pēc.

Zivis

Popularitāti gūsi pateicoties labajām atsauksmēm par sevi kā par sava aroda profesionāli. Veiksmīgs būs ieguldījums kādā izklaides braucienā. Papildus peļņa nāks par dalību kādā projektā. Attiecībās, ļaujoties romantisko sajūtu karuselim, piedzīvosi krāšņas, pacilājošas izjūtas.

Lasiet arī: Krievija paziņo par 11 cilvēku aizturēšanu, kas iesaistīti uzbrukumā Crocus City Hall

Lasiet arī: VIDEO | Keita Midltone atklāj, ka viņai diagnosticēts vēzis

Lasiet arī: Judzis: Man nebija citas izvēles, kā vien doties prom no Latvijas

Lasiet arī: Kopdzīve, rutīna, laulības – kas katru no zodiaka zīmēm visvairāk biedē attiecībās

Lasiet arī: Šefpavāra Raimonda Zommera padomi, kā Lieldienās kļūt par olu kauju līderi

Lasiet arī: «Lūdzu, vairs nevairojaties» – sekotāji Didrihsonei pārmet pārlieku biežu atpūtu bez bērna

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube