Foto: Pixabay/OlcayErtem

Bailes iepazīties ar partnera draugiem vai vecākiem, uzsākt kopdzīvi, pārvākties pie mīļotā vai salaulāties – Wday astrologi apkopojuši galvenās bailes, kas katru no zodiaka zīmēm biedē, uzsākot attiecības.

Auns

Attiecību daļa, kas jūs biedē, ir brīdis, kad jums ir jāatveras otram. Parasti jums nepatīk pārāk daudz runāt par sevi, tomēr tieši šis solis palīdz satuvināties.

Vērsis

Jūs visvairāk uztrauc attiecību sākums. Parasti jums nav problēmu uzturēt komunikāciju, taču attiecību sākumā jūs bieži sperat soli nevis uz priekšu, bet atpakaļ.

Dvīņi

Jūs pastāvīgi biedē doma, ka jums visu mūžu būs jāpaliek uzticīgam vienam cilvēkam. Tomēr tāda ir patiesa mīlestība, padomājiet par to.

Vēzis

Vēzi var biedēt tas, kāda izvērtīsies viņa iekļaušanās sava partnera draugu lokā, bet, izvairoties no viņa draugu loka, jūs nevarēsiet izveidot spēcīgas attiecības.

Lauva

Lauvas baidās no “medusmēneša” beigām attiecībās. Jūs esat cilvēks, kuram patīk komforts un uzmanība, bet nezināt, ko darīt, kad eiforija pāriet rutīnā. Lai gan no tā nevajadzētu baidīties, tā ir absolūti normāla notikumu attīstība.

Jaunava

Pirmā seksuālā pieredze jums vienmēr ir biedējošākais attiecību aspekts. Tomēr labāk par to runāt ar partneri un par visu vienoties pirms tās.

Svari

Jūs baidāties no strīdiem ar partneri, kas var rasties nākotnē, bet tas ir labi, ja ir dažādi viedokļi, turklāt pēc konfliktiem vienmēr ir patīkami salīgt mieru.

Skorpions

Jūs baidāties pārvākties pie sava partnera, kad starp jums sākas nopietnas attiecības. Dzīvē jūs vienmēr ļoti novērtējat savu personīgo telpu, bet, lai izveidotu ilgstošu savienību, labāk ir dzīvot kopā.

Strēlnieks

Strēlniekam svarīga ir ceļošana. Jūsu lielākās bailes ir pirmo reizi doties ceļojumā kopā ar savu partneri.

Mežāzis

Jūs biedē iepazīšanās ar partnera ģimeni. Jūs nezināt, kā uzvesties vai ko teikt, bet šis brīdis pienāks tik un tā. Vienkārši esiet tāds, kāds esat!

Ūdensvīrs

Jūsu lielākās bailes attiecībās ir pateikt “Es tevi mīlu” un atklāt savas jūtas, bet tie ir vissvarīgākie vārdi, kurus ir patīkami teikt un dzirdēt dzīvē.

Zivis

Doma par laulību jūs biedē, tomēr tas ir pirmais solis, lai izveidotu ģimeni. Nebaidieties no klišejām, galvenais, lai jūsu pārī jūtas nekad neizgaist.

Lasiet arī: Šefpavāra Raimonda Zommera padomi, kā Lieldienās kļūt par olu kauju līderi

Lasiet arī: FOTO | Zināms, kā izskatīsies ar daudzdzīvokļu ēkām apbūvētā Lucavsala

Lasiet arī: VIDEO | Ēķis uzņēmis patiesos notikumos balstītu daudzsēriju filmu Dumpis

Lasiet arī: Gudrības un zintis, kāpēc poda vāks tualetē vienmēr jātur ciet

Lasiet arī: «Lūdzu, vairs nevairojaties» – sekotāji Didrihsonei pārmet pārlieku biežu atpūtu bez bērna

Lasiet arī: Labāko draugu horoskops: ciešākās draudzības saites, ko katrai no zodiaka zīmēm sola zvaigznes

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube