Elīna Didrihsone. Foto: Instagram @didrihsoonee

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone vietnē “Instagram” publiskojusi video ar atpūtas brīžiem, kas iemūžināti ceļojuma laikā Bali. Tomēr sajūsmas vietā ne viens vien sekotājs viņai pārmet pārlieku biežu atpūšanos un ceļošanu bez mazā Džeisona.

“Neslēpšos aiz fake profiliem utt, bet pateikšu tiešām ko domāju. Var mani pēc tam bloķēt un rakstīt sazin ko… BET… es kā bērna māte nevarētu iedomāties atstāt savu bērnu tik bieži kādam citam.. Kāpēc? Nu tāpēc, ka es šo bērniņu vēlējos un es zināju, ka, iespējams, tas mani kaut kā ierobežos. Ir forši, ka ir iespēja ceļot, bet tad šādā situācijā vienkārši piesaistītu klāt aukli, lai kaut vai vakaros sanāk samīļot savu dēliņu. Un tad es lasu, ka Jūs gribat vēl un vēl bērnus.. Super, bet kam Jūs viņus dzemdēsiet? Auklei, omei? Šobrīd saprotams, darbs darbs darbs.. bet atcerieties, ka nevienas pasaules nauda Jūsu bērnu nedarīs tik laimīgu kā Jūs abi. Lai izdodas turpmāk domāt ar galvu, nevis naudas maciņu!” tā Didrihsones publiskoto video komentē “Instagram” lietotāja ar segvārdu “milkyvave”.

Līdzīgās domās ir arī “sienatirgus”: “Un kāpēc tieši bērnu nevarēja ņemt līdzi? Tikko bijāt prom Itālijā no bērna, tagad atkal.  Briesmīgi, neko nesaku, ka vecāki, 2x gadā aizbrauc atpūsties, bet šie vēja grābšļi reizi mēnesī prom no bērna. Tā jau ir, prom no acīm, ārā no prāta. Lūdzu, vairs nevairojaties.”

“Bērna nav līdzi, bet filmētājs gan,” arī tāds komentārs pievienots pie Didrihsones video no Bali.

Daļa sekotāju neko sliktu nesaskata, paužot viedokli, ka pārmetošo komentāru autoriem skauž Didrihsones iespēja atpūsties bez Džeisona. “Tiešām skumji lasīt šos skaudīgos komentārus. Visas perfektās mammas ierunājās. Šis puisītis ir laimīgāks nekā 90% Latvijas bērnu. Sasniedziet kaut pusi no tā, ko šī jaunā ģimene ir sasniegusi, un tad komentējat,” raksta baikovadace.

Lasiet arī: Piešķir 5000 eiro Dona Eirovīzijas dziesmas popularizēšanai ārvalstīs

Saistītās tēmas: Elīna Didrihsone

youtube icon
Abonēt youtube