Foto: Pixabay/shapkasushami

Šā gada 7. martā Valsts policijā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novadā, Grobiņas pagastā atkritumu poligona šķirošanas punktā atrasts jaundzimušā – meitenes līķis. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas “Noziegumi pret personas veselību” un nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu jaundzimušā nāves iemeslu.

Kriminālprocesā joprojām turpinās pirmstiesas izmeklēšana un veicot procesuālās darbības, ir pārbaudītas vairākas versijas, taču tās nav apstiprinājušās, informē Valsts policija.

Turpinot šķetināt notikušo, Valsts policijai šajā gadījumā arī noderētu sabiedrības sniegtā informācija. Pastāv iespēja, ka iespējamā zīdaiņa māte nav stājusies grūtniecības uzskaitē, taču zināms, ka bērniņš iznēsāts pilnu grūtniecības laiku. Tāpat šobrīd policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka meitenīte nākusi pasaulē šā gada februāra mēnesī.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir informācija par sievietēm, kuras bijušas gaidībās, taču kurām šobrīd aprūpē nav zīdaiņa. Jebkura informācija ir noderīga izmeklēšanai un tiks pārbaudīta. Anonimitāte garantēta. Iedzīvotāji aicināti informēt policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai sūtot informāciju e-pastā kanc@kurzeme.vp.gov.lv

Lasiet arī:  Parādās jauns krāpšanas veids – apvārdoti cilvēki atdod maksājumu kartes un PIN kodus

Lasiet arī: VIDEO | Domājot, ka mikrofons izslēgts, latviešu žurnālists tiešraidē rupji nolamā ministru

Lasiet arī: Kopdzīve, rutīna, laulības – kas katru no zodiaka zīmēm visvairāk biedē attiecībās

Lasiet arī: Šefpavāra Raimonda Zommera padomi, kā Lieldienās kļūt par olu kauju līderi

Lasiet arī: ISIS paziņo par jauniem plāniem atriebties Krievijai

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: DienvidkurzemeValsts Policijazīdainis

youtube icon
Abonēt youtube